Tendenser i tilbehør Spring – Summer 2017

Tasker, sko og modetilbehør til at give en perfekt finish til vores sæsonbestemte look. I EllaHoy afslører vi, hvad der vil være den tendenser i tilbehør til forår sommer 2017, Denne tendens præsenterer en frisk, munter og fuld af farver. Gå ikke glip af det vil du være mest nyttig.

Spring tendenser i tilbehør &# 8211; sommeren 2017

Modemærker er langsomt afsløre deres ESTA store satsninger for næste sæson. Mini tasker, øreringe maxi, sporty visirer, stråhatte, overdimensionerede bælter&# 8230; uendelig og lækker at gå til den sidste-ons.

søgeren

Visirer genopfinde sig selv og gøre centrale sporty chic. med blomsterprints eller i neutral toner, ruskind eller tekniske materialer, side eller forsiden. Caps og visirer gøre en udseende bort deres funktionalitet.

Mikro poser er så lille, at du har brug for en større model til at gemme ting. Bundet i taljen, hængende fra et større eller holdes i hånden stykke. For at gemme telefonen eller læbestift, elleve igen, Hvor æstetik mod funktionalitet. Du kan se, hvordan mikro De bærer berømte mode håndtasker.

Sjov håndtaske

Et mikro tasker clutch tasker sjoveste mødes. Ideel til at skabe farverige udseende og et strejf af vanvid, det sjoveste at give liv til de oprindelige og humoristiske mannequiner an. En tilbehørsdel, der vil helt sikkert give en masse at snakke om.

flerfarvet tasker

den technicolor tendens er en anden af ​​vores favoritter. Bright, med mange detaljer og farver ukonventionelle måder. Tasker fuld af liv og modernitet uden at forsømme elegance, for estilismos fulde af lys. Her viser vi dig de bedste modeller af flerfarvet poser.

Maxi øreringe

Ikke alt skulle være i en reduceret form. Du ved, at denne vinter maxi hvad er på mode; den første sommer siden 2017 også. Maxi øreringe eller rettere giganter, og marcherede gennem internationale catwalks og street style. Du ser træne dine ører, fordi når du ser de bedste modeller af enestående maxi, kan være svært at modstå.

stråhat

Maxi normal eller meget bredskygget sort eller farvet creme i detaljer med lejlighedsvis flosset. Især esta foråret og sommeren esta, er stråhatte kommer til at være en hel must have. Eksotiske indflydelse rækker traditionelle hatte.

Maxi Bælter

En markant og feminine silhuet forstærkes af en Det er tilladt store og farverige bælter. Korsetter og bands, der forbedrer figuren, perfekt til at kombinere med løse kjoler, palazzo bukser og mini nederdele stil. Må ikke elske denne tendens! Du kan se det bedste af mode maxi bælte.

SOCKS

At bringe i lyse farver, kontrast til sko og farverne ser IFØLGE. Hvis du er på udkig efter differentiere Med resten små detaljer Dette valg er dit. Få aktuelle luft til dit outfit, og vil ikke gå ubemærket hen.

Nogle tilbehør tendens i de resterende mange ting at opdage og at vi vil have EllaHoy dig. Gå ikke glip af det!

Du kan også være interesseret i: Sko Trends 2017: Fashion vil markere dine skridt og store modetrends forår - sommer 2017 [Fotos]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo