Borsalino hatte: Mønstre for Winter 2016 [FOTOS]

Borsalino hatte: Mønstre til Vinter 2016. Borsalino hatte til vinter 2016 kollektion signering præsenterer en tidløs charme, der altid skelnes dele af huset. Ledere inden for tilbehør Borsalino lancerer vinterkollektion lover at opfylde dette alle kvindelige smag, som reaktion på de forskellige behov i de enkelte individuelle stil. klassiske bred hat, pels øreklapper Med hatte, uld hætter&# 8230 ;. Gå ikke glip af nye kollektion af Borsalino hatte og huer til at bære dit hoved med stil!

Hvis Valgt korrekt, simpel hat Du kan forvandle en attraktiv udseende. Hatte og kasketter er et nødvendigt tilbehør til vinter, på den ene side Fordi give os en anderledes touch til vores tøj og på den anden side, vi ly for vinterkulden. De faste Hatte og Caps Borsalino Vi foreslår modeller stil fyldt med kvalitet på tværs af en bred vifte af hovedbeklædning. Lad os starte med hatte, uld caps er meget praktisk og frem for alt varm. De faste tilbud grundlæggende og klassiske modeller. Indsamling af Borsalino hatte Fall-Winter 2015-2016 mænds hatte Har stil, i farver som sort, flaske grøn og beige, og mere levende farver som blå og rød. Nogle modeller er dækket med pomponer hætter med samme farvet hud som uld. Hætterne er fremstillet af et lysplet eller tykkere uld.

Cleary Hatte fremtrædende plads i vinterkollektionen sted: det er de tidløse klassikere af modehuset, foretaget med smal eller bred skygge, pyntet med en grosgrain bånd Normalt i kontrast. I dette tilfælde paletten er meget forskelligartet; Det omfatter farver fra brun, grøn, pink gennem lys, mørk grå eller gul. Særlig omtale Borsalino hatte vintage stil: Cloche er modeller, dvs. 20 stil er hovedsageligt fremstillet af filt, med henblik på at tilpasse sig perfekt til formen af ​​hovedet og dække det næsten helt, forlader kanten stopper lige over øjnene. Samlingen er afsluttet Med øreklapper hatte og foring uden tvivl er perfekte til at modstå koldere temperaturer. Desuden er disse modeller er bedst til dine outfits til at stå på ski eller et bjerg vandretur. Alle Borsalino hatte kan købes på den officielle hjemmeside for brand. Du skal bare nødt til at tage et kig på vores fotogalleri for at høre forslagene i firmaet og vælg din favorit!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة