Problemer med skjoldbruskkirtlen hos børn: lidelser, symptomer, årsager og behandling

Maj, Selvom det virker usædvanligt, faktum er, at lidelser Bivirkninger i skjoldbruskkirtlen hos kan også opstå børn Flere klatvask. træthed og apati er symptomer, bør ikke undervurderes, ikke altid fordi de er et spørgsmål om dovenskab, men de kan afsløre nogle sundhed uorden, og en af ​​dem kan være relateret skjoldbruskkirtel. Lad os se nærmere, hvad og hvor de bor Deres årsager og symptomer, der forråder Den mest effektive behandling og.

skjoldbruskkirtel

Skjoldbruskkirtlen er en Gland, lille sommerfugl-formet, ligger i hals. er en endokrine kirtel Der produceres af jod beholder indeholdende hormoner, thyroxin eller triiodothyronin eller T3 T4, og er involveret i mange Present kropsfunktioner, som regulerer metabolisme, fordeling af vand og mineralsalte hjertets sammentrækningsevne Indtil til styring af niveauet af kolesterol i blodet og muskelstyrke.

mulige lidelser

De mest almindelige sygdomme hos børn og unge, der påvirker Hashimotos thyroiditis skjoldbruskkirtlen er, en kronisk inflammation kirtel autoimmun oprindelse. Immunsystemet hos den tilskadekomne ikke reagerer normalt, der producerer Antistoffer Hvilket, i stedet for at angribe de udenlandske og potentielt farlig, gradvist ødelægger celler. En anden mulig lidelse, der kan påvirke hypothyroidisme er yngre.

Årsager

Med hensyn til Årsager Påvirker børn skjoldbruskkirtlen lidelser eksperter er stadig på udkig efter svar på alle spørgsmål. Også Eksperter understrege den rolle Vigtigt genetisk disposition. Der er andre miljøfaktorer ,: såsom Nærvær og eksponering for magnetfelter, såsom dem fremstillet ved hjælp af apparatet, og ioniserende stråling.

Symptom

den Symptomer på hypothyroidisme De kan forveksles med andre lidelser som De mest almindelige er træthed, apati eller koncentrationsbesvær i skolen. Der er andre, der går ubemærket Det burde ikke, Baby: såsom nedsat vækst.

behandling

Det er vigtigt, at mor og far ikke undervurderer symptomerne. Hvis barnet ikke vokser Inden for de normale parametre, det altid synes træt, ønsker at sove længere end forventet, og har svært ved at evakuere Regelmæssigt, er det bedst at konsultere børnelæge. Når diagnosticeret problemet, takket være en blodprøve og en ultralyd af skjoldbruskkirtlen, kan lægen ordinere den bedste behandling. En sådan terapi er baseret på administration af lægemidler thyroxin, et hormon syntese stand til at opretholde en normal balance i skjoldbruskkirtlen værdier bestemmes til hvis dosering af specialisten, Afhængigt af det specifikke tilfælde baseret.

Du kan også være interesseret i: tracheitis hos børn, naturmedicin og helbredelser hvordan: alle om feber hos børn: årsager, løsninger og Hvornår skal ringe til børnelæge.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 10 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme إيجابيات الصورة عيون منتفخة