Stjerne hjemmelavet kostume til kvinder: Sådan gør du trin for trin [FOTOS]

Stjerne kostume til kvinder: hvordan. Hvis du ønsker en original og anderledes kostume til dit barn denne jul datoer, anbefaler vi stjernen kostume. Det er en meget typisk jul og de fire elementer, men på samme tid, er det forklædning adskilt end normalt, hvilket ofte præster og menneskelige hovedpersoner i "Belen"Som Jomfru Maria. Stjernen er lige så vigtig og kan give meget slør til at lave en flot kostume og være ønsket af børn. Det er mere almindeligt for piger vælger esta kostume, men det er også lige så sandt for et barn, så være meget opmærksomme på proceduren. Det er simpelt, og du kan gøre med genbrugsmaterialer.

med karneval, den jul Det er et af de tidspunkter af året, hvor det rører gøre opfindsomhed og fantasi til at lave hjemmelavet kostumer. På dette tidspunkt synes det altid at være for børn, da de er mere Living With Entusiasme This Time.

Hvordan man laver et kostume stjerne

Stjernen er et element, der får en særlig betydning i de julefester, for ifølge traditionen, er der guidede de tre vise mænd, en anden kostume, der let kan gøre op stalden i Betlehem. Følg disse trin, og dit barn vil blive en stjerne værdig beundring.

  • I en stor pap eller et stykke klæde trækker omridset af en stjerne, som du ønsker det er for det kostume, som du gør. For at lette Sæt derefter forklædning og der vil ikke bryde WHO flytte bærer det, er det bedre at vælge et design med mange tips, for eksempel otte, og er lidt udtalt.
  • Du vælger farven, af de materialer er meget vigtig, og mest anbefalede er guld eller sølv. At mangel, kan du vælge hvid eller gul, men andre muligheder er bedre.
  • Stjerne Klip langs den linje, du har tegnet. Nu er det tiden til at gå til at afslutte de materialer, du vil bruge til kostumet og bruge den gamle struktur som skabelon. Vælg en karton eller skum foring Fordi det vil skjule være meget bedre.
  • Gør at skridt to gange, så du har to stjerner på de materialer, du har besluttet. Cose hinanden ved silhuetten og frigør hullerne til arme og hoved og, naturligvis, i bunden, så barnet kan lægge At det.
  • Der fyldes op lille dreng med guld eller sølv glimmer på hendes ansigt og er klar til at gå til en part og glans.

De kan se, er det ikke meget vanskeligt at gøre din er eller datter i en enkel og smuk stjerne, kostume perfekt til ferie festlighederne. Disse trin omsættes til praksis og du vil få forbløffet over resultaterne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة عيون منتفخة