Karneval: Favorit kostumer børn [FOTOS]

Karneval: Favorit kostumer børn. Og er lidt tid til karneval, og hvis du ikke ønsker tyren fangede os, som tilfældet Bestemt har-været i andre år, bør du gå tænke over, hvad dine børn vil bære kostumer på dette tidspunkt vil være. Festlighederne ske i løbet af disse dage, og de vil altid gerne gå perfekt. Hvert år et dilemma afgøre kostume, At hvert år og øge chancerne og ramte de smager af børn i denne henseende er næsten umulig opgave. Her er nogle af de alternativer, der har mere accept blandt de mindste og også ikke meget vanskeligt at opnå eller endda gøre derhjemme.

Du kan ændre årene, men der er nogle kostumer er stadig populære som der over tid sker, men andre er afhængige af tv-serien WHO eller flere fulgt mode i øjeblikket.

Foretrukket til børn

Drenge er mere tilbøjelige til at søge figurkostumer der er blevet overvejet traditionelt meget maskuline og om muligt med våben.

  • den pirater tegn er meget beundret af små og sikker pirat kostume DERFOR Det er til din smag. Plasteret, bandana og, selvfølgelig, sværdet, er elementer, som ikke bør gå glip af.
  • den indianere andre er ufejlbarlig. Den bue og pil er det vigtigste for dem, ville det være rart, selv om ikke at glemme ansigtet male dem og tilføje fjer til sættet.
  • den superheros De er altid en sikker satsning. Spiderman, Superman, Batman eller en anden film karakter er perfekte for dem.
  • Disse erhverv som brandmand politi eller fodboldspiller er nogle af handlerne De mest beundrer, hvilket gør deres uniformer i perfekt kostumer og meget let at komme og lægge.

Som du kan se, smag er så forskellige, hvad er den foretrukne af pigerne?

Foretrukket til piger

Piger er mere forsigtig i General om, når de Deres udseende og ikke går forklædt esta forandring og ønsker et kostume, der er fortælling.

  • den prinsesser De forbliver en af ​​de mest populære. At have en lang kjole og sko hovedpersoner, der føles og matchende tilbehør, gør det den perfekte forklædning.
  • Magic er et af de elementer, der tiltrækker børn, så kjolen fe får aldrig gamle vi er, vi er i årets løb. Wand, tøj og endda hætten vil være afgørende for denne karakteristik. I den anden ende, den hekse Også forårsager furore.
  • Som for tendenser, er nu meget populære De Blandt pigerne de Monster High, så Kendetegnet ved en, Hans favorit, vil være den bedste forklædning. De Monster High kostumer er blandt de mest efterspurgte og føler, der vil vare.

For yngre, når de stadig ikke kan beslutte, de ser gode de normalt kostumer af forskellige dyr. De er som regel meget komfortabel til babyer, husly og er der også meget dejlig med dem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 60


Content Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة