Bimba & Lola poser Fall / Winter 2015-2016 [FOTOS]

poser Bimba&Lola Efterår / vinter 2015-2016. Den spanske firma Bimba & Lola er bedst kendt for sine håndtasker. Hans designs er de mest ønskede af fashionistas fra Spanien. For den nye sæson efterår / vinter 2015-2016 har vi en meget komplet samling af håndtasker, med forskellige linjer, designs, materialer, prints, finish&# 8230; Ønsker du at vide, hvad der skal have poser af Bimba er & Lola til næste sæson? Hvis svaret er ja, gå ikke glip af dagens indlæg!

For sæsonen efterår / vinter 2015-2016 Bimba & Lola tilbud poser til forskellige lejligheder modeller og alle former for udseende og fit behov. Det er altid godt at vide, hvad slags poser brug. Som i Hans samling af tøj, virksomheden altid forpligtet til at skabe tasker og fashionable tendens. De er praktiske høj kvalitet poser, der kan vare dig en lang tid, fordi de er lavet med de bedste materialer. Nødt til at starte Olympia Med den linje typen shopper tasker, skuldertaske, bowling forskellige størrelser og lavet i nylon. Farvepaletten er varieret: sort, rød, brun, blå, pink, neutral&# 8230; Disse typer af poser er perfekte til hverdagsbrug, dens fordi er meget holdbare materialer og er modeller med en afslappet touch. Mange af disse poser bære en plade på forsiden Med navnet på firmaet trykt design. Citybanan Det har en sofistikeret og moderne touch. Vi ser bowling poser eller bombonera kip læder i sort med læder, ruskind-lignende frynser blå sort, gul eller&# 8230; Der er flere størrelser at vælge imellem. Kollektionen byder også poser med forlomme skulder pladsen og foran mere levende farver. At gå på arbejde, vi elsker eller blæser esta linje shopper poser i koskind og meget vinter farver. Der er designs også i samme stil skulder toner, men mere fokuseret på natten.

Arizona samling, Men det bringer poser på måder meget gerne (bowling, skuldertasker, konvolutter&# 8230;), men med et tidløst design og basisfarver eller flere tendens. Er ædle poser i metalliske farver som guld eller rød med en blank finish. Den særlige samling af Bimba & Lola er den særlige Print Edition Med poser med print ikon sæson. Til efterår / vinter 2015-2016 er inspireret af det gamle Vesten til at oprette din udskrive stjerne. Der er modeller også med paisley print og striber i meget attraktive farver perfekt til at kigge unikke modeller håndtasker. Endelig vi vi Bomuld Raffia samling, en linje af læder poser med stof farver. Tjek galleriet for at se alle designs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 77


Content Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة