Trends efterår / vinter 2015-2016: bordeaux poser [FOTOS]

Trends efterår / vinter 2015-2016: bordeaux poser. Bourgogne håndtasker er hjertet af tilbehør kollektioner for efterår / vinter 2015-2016. Meget glamourøse og sofistikerede kreationer Det år efter år fortsætter med at vinde over fans og mode stylister. I betragtning af de mange mærker koldeste måneder Har opt for bordeaux farvet for at skabe nogle modeller af sine samlinger af håndtasker. For den nye sæson vil finde masser af poser med farve mode trend.

Collection efterår / vinter 2015-2016 håndtasker Givenchy er der masser af bordeaux toner. Designer Riccardo Tisci du foreslår

Flot model Antigona, Nightingal håndtaske eller mini poser inspireret af den minimale chic signatur stil og alle i bordeaux. På området for dagen poser omfatter lodret og strukturerede tasker og poser Valextra Alexander McQueen krybdyr. Den britiske firma foreslår også, blandt andet Hans berømte heltinde taske Taske med dekorationer i bordeaux, mens Paula Cademartori tilføjer til det nye ved vinter og poser med hvide profiler baseret farve. Vi kan også finde Meget raffineret bordeaux håndtasker i indsamlingen af ​​Michael Kors, Med satin eller mat læder tasker kan bruges At selv som en dokumentmappe.

Victoria Beckham Det har allerede vist i fortiden for at tilbede bordeaux farve, så igen i år i hans samling efterår / vinter 2015-2016 håndtasker krybdyr bordeaux tilføjet. På området for sporty chic tasker erobre en fremtrædende plads, startende med håndtasker Gucci bambus håndtag. Tory Burch tænker på modeller med guld metal skær, mens Balenciaga Fokuserer på sport og afslappet chic flere former. Rygsække i Bourgogne er blandt de mest interessante modeller af efterår-vinter 2015-2016 Sophie Hulme og Piero Guidi samlinger. Med hensyn til de mini håndtasker og aften poser kan nævnes: The Bee Bag taske med kvaster og rødbrun, Burberry Prorsum, ved siden af ​​Sugar Bag Lanvin taske eller pose monogram Saint Laurent, alle i mørke nuancer af bordeaux.

Hvis du er på udkig efter modeller bordeaux farvede poser lave kostpriser du kan ikke gå glip af de Forslag fra firmaer som Asos, Zara, Stradivarius, H&M, Bershka&# 8230; For hver dag, du vælger at modellere bowling eller totalisatorspil taske i mørk bordeaux og dine mere afslappet udseende vælger en skuldertaske bordeaux ruskind frynsede og inspiration 70 Check ud de modeller, vi har valgt i vores Billedgalleri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 69


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة