Hyperfagi: Årsager og hvordan man kan helbrede det

Når udskejelser med mad Sporadisk længere kigge efter årsagerne Skulle der gemme sig bag. Overspisning er en spiseforstyrrelse, Kendt som hiperfagia eller polyphagi, og det fører patienten til at spise Enorme mængder af fødevarer på én gang. Årsagerne til esta uorden er i de fleste tilfælde, at psykologisk oprindelse, Som også kan det være skjult uden behørig opmærksomhed utilgængelig. Hvis maden bliver et problem, bør du stole på specialister til at finde roden til problemet.

Symptom

Ud over de natlige binges, en af ​​de mest karakteristiske symptomer på hyperfagi er impulsiv behov og ukontrollabel spiser mad. Lidelsen kan være udmattende, da det ikke kun fører til behovet for at overspisning ved spisetid, men også mellem timer og selv nat. Kort sagt, Kan hyperfagi forårsage et behov for at spise fortsætter. Men der er mere. Der er en anden karakteristisk symptom der giver os mulighed for at identificere hyperfagi, at være i esta psykologisk tilfælde, og er den følelse af skam Stormen, der lider af denne lidelse at være i stand til at kontrollere din adfærd før måltidet.

Der er andre symptomer også, der kan ledsage hyperfagi, Såsom opkastning, Det signal karakteriserer også andre ubalancer i spiseadfærd, såsom bulimi.

Årsager

Hyperfagi årsager er, i de fleste tilfælde, af psykologiske type. jeg har compulsive sult Du kan skjule en bevidstløs årsag, gennem den manifesterede åbent Hvilke forhold til mad. Mulige årsager er: lavt selvværd, angst og manglende evne til at relatere til andre (social fobi eller frygt) eller vanskeligheder ved at acceptere som vi er, både inde og ude.

Hyperfagi Kan være svaret på en tilstand angst, det er endda knyttet til visse situationer præmenstruelt syndrom: såsom, eller til visse sygdomme handleren (såsom hyperthyroidisme, diabetes og hypoglykæmi). I alle tilfælde skal en ordentlig behandling altid Identificer årsagen, der forårsager det.

behandling

Foranstaltninger til at kontrollere Impulsiv sult vil afhænge af omfanget af problemet og årsagen, der forårsager det. Hvis der er underliggende sygdomme, såsom sukkersyge eller hyperthyroidisme, bør behandlingen være rettet til behandling af forstyrrelser Disse, sult er impulsiv andet symptom. Hvis det er et psykologisk problem, der er knyttet til angst eller depression, Der er behov for en indsats for at afhjælpe den tilstand af angst, der fører til overspisning. Hvis tilstanden er meget mild, kan vi tage nogle egenkontrol Foranstaltninger. For eksempel tygge langsomt at stige i løbet af måltider mæthed. Men hvis problemet er mere alvorligt bør konsultere en læge eller specialist.

Du kan også lide: Sådan stoppe med at spise tvangsmæssigt: tasterne og opdager, at bag trang til at spise: Obsession, nervøsitet eller apati?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 52


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi