Virtuel Gastric Band: Er hypnose til at tabe sig?

den virtuel gastrisk bånd det er den sidste revolutionerende metode Det ankom fra hele dammen, løfter hjælpe miste de ekstra kilo uden store ofre. Er det virkelig fungerer hypnose til at tabe sig? Brugere sige ja.

Et alternativ til dagpenge og baseret på helt revolutionerende Hypnose. En løsning til at tabe sig uden store ofre og frem for alt uden at tælle kalorier At skulle være hele dagen. Det udbydes Preferred som allerede betragtes som den mest revolutionerende måde at tabe de ekstra kilo, den virtuelle gastrisk bånd, i tillæg til ovenstående, at det ikke skader sundhed og forebygger frygtede yo-yo (Gendanne mistede kilo og endnu mere ved at efterlade slankende kost). Den virtuelle gastrisk band, en metode udviklet i USA, er kommet til vores land, og gør det med det formål at hjælpe dem, der har brug for at tabe sig som et spørgsmål Både Esthetic lignende Sundhed.

Den virtuelle gastrisk bånd er præsenteret som alternativ til kost. Men hvordan fungerer det? er 4 sessioner, 20 minutter hver, og følgende 4 Grundlæggende retningslinjer Hvis mål er at stoppe med at tænke hele tiden om mad: Spis når du er sulten, spise hvad du vil, nyde maden og stoppe med at spise, når der ikke længere sulten. I teorien kan simpelt, men logisk omsætte det til praksis være en smule mere vanskeligt. Nemmere at certificere dig, metoden omfatter rådgivning, selvhjælp materialer og lydbånd til at lytte dagligt. Den anden session er placeret gennem gastrisk bånd hypnose. Der er ingen form for kirurgi, men gennem hypnose (er smertefri og ikke indebærer nogen risiko eller bivirkninger til sundhed) Subconscious At du tror maven er en gastrisk bånd og handle, som om sådan (som om maven er mindre). DERFOR, spise mindre og mæthed Gæster, der ankommer før slankende kilo er nødvendige for at være i din perfekte vægt.

Husk, at mange gange maden bruges til angst, kedsomhed eller apati. Med denne metode, vil du spise med sult, ikke af stress. Det vil sige, med den virtuelle gastrisk bånd, og kontrol sind, ikke kun reducerer de kilo, men er sundere spisevaner VEDTAGET. Fordi et af målene i enhver vægttab program skal genopdrage også Når spisevaner.

Fremgangsmåden til virtuelle gastrisk bånd er specielt designet til mennesker, der ønsker tabe et par kilo mere Og for dem der er overvægtige eller fede. Også for folk, der, selv mens slankekure, ikke længere i stand til at tabe sig, eller når maden bliver en erstatning for at formilde angst. Derimod er det ikke anbefales i tilfælde af spiseforstyrrelser (anoreksi eller bulimi), diabetes eller IBS.

Du kan også være interesseret i: Sådan stoppe med at spise tvangsmæssigt: tasterne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo