Ludomani: symptomer, årsager og løsninger

den Gambling Addiction, som den spanske sammenslutning af rehabiliteret Gamblers påpeger, er det defineret som en progressiv ændring af adfærd, der føles ludópata Uimodståelig trang til at gamble Uden at tænke på de negative konsekvenser. En afhængighed Hvilket kan være ledsaget af forbruget af stoffer: såsom snus, alkohol eller narkotika. Den ludópata kun tænker Om spillet, hvor dit eneste mål, idet der ses bort socialt deres, arbejde og familieliv, herunder falder ind i en ond cirkel af løgne for at fortsætte med at spille. Ludomani er en meget farlig afhængighed. Men, hvad er dit De Årsager?, hvad signaler Skal gøre os mistanke ?, hvad er behandlingen?

Årsager

Gambling afhængighed er mere udbredt blandt mænd ,, Selv i de seneste år er der en ændring i tendensen, er det stadig et problem, der berører Begge køn ligeligt. Vi kan ikke ignorere, at med nye teknologier adgang til gambling Det er meget lettere og med et meget bredere udvalg. , Selvom det ikke er kendt med sikkerhed, hvad der forårsager den Genererer Gambling Addiction bølge patologisk ludomani, ja det drejer sig om de biologiske, genetiske og miljømæssige faktorer. Der er risikofaktorer: såsom adfærdsforstyrrelser, humørsvingninger, afhængighed eller stofmisbrug.

Symptom

Gambling afhængighed er let identificerbare adfærd. Den Obsession Med spil og væddemål resultater i søgningen penge at gå spille samt den stadig mere ukontrollabel behov for at øge indsatser, blive nervøs og irriteret, hvis nogen beder dig om at stoppe. Ofte gambling er en vej ud af problemer, dog kan problemet ganges Fordi ludomani kan få penge til at Inddrag liggende og selv selvfornægtelse At vi har et spilleproblem.

behandling

Så snart du er klar over problemet er tilrådeligt straks kontakte en specialist at forhindre, at den forværring eller bliver kronisk. Problemet er, at Gamblers har tendens til at skjule og benægte benægte deres afhængighed til hasardspil, og derfor bliver vigtigt hjælp fra familie og venner til at ledsage specialist. Ludomani kan behandles på grundlag af de særlige kendetegn ved de berørte, og vejen frem Kan være den Psykoterapi, lægemiddelterapi og bistand til Selvhjælpsgrupper. Vejen er lang, er risikoen for tilbagefald er høj, men kan stå op til ludomani.

Du kan også være interesseret i: psykofarmaka afhængighed: symptomer, årsager og behandling og alt om mad afhængighed: Hvad og hvorfor er uimodståelig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عبارات عن عيد الحب او ملاحظه عيون منتفخة