Kirurgi berømt: De værste drives [FOTOS]

Kirurgi berømt: den værste betjent. Hvem sagde, at stjerner og berømte havde nogen fejl? Kosmetisk kirurgi, selv om nogle insisterer på at benægte det, der er løsningen mange udvej ansigter det coatede papir for at komme til at være næsten perfekt ,, Selv om skalpel Det er ikke altid et mirakel løsning og tweaks, Især når misbrugt, langt fra at gøre tjeneste for hans billede ender med at skade det. ejere liste hvor vi finde skuespillerinder, modeller, og præsentere til Belén Esteban ubrændbare.

Før og efter blade uden tvivl. Den berømte ønsker at være perfekt, og, selv om nogle er opsat på at benægte det åbenlyse, faktum er mange af dem er der dreje kniven for at forbedre deres billede Det eller slippe af med ubehagelige defekt. Lips, kindben, bryster eller donot, enkelt tryk kan ændre dit billede for evigt og i nogle tilfælde, med lidet flatterende resultater. Du ønsker at vide, hvad berømt ikke har gjort kirurgi dem en tjeneste? Nogle eksempler kan findes uden at forlade hjemmet.

  • Ana Obregón. Den mest berømte biolog land nægter at være større, så den bedste løsning at bo for evigt ung har-været at ty til kirurgi, mange forandringer og, Selvom Justeringer (facelift, røre op næse og læber, brystforstørrelse) Har naturligt sluttede at forlade nogle billede.
  • modellen Esther Cañadas Også jeg ramte den dag, besluttede jeg forbedrede læber. For stor til hans ansigt.
  • den baronesse Thyssen Jeg har opt for botox. Resultatet er en stiv og unaturlig udtryk, langt væk fra den naturlige skønhed gjort berømt af Carmen Cervera.
  • Og hvad med den 'folkets prinsesse'. Begge ønskede at ændre billedet Belén Esteban ITS, der har fået til at være sikkert en anden.
  • Forlader vores grænser, Melanie Griffith Også jeg tilstod at have tyet til operation for at forbedre hans Billede fra hendes bryster til hendes læber et område Netop Det har ikke været alt for godt gift med Antonio Banderas.
  • Donatella Versace Jeg har sluttet sig til skalpel til UVA stråler og botox, en kombination der ikke har haft de forventede resultater og er kommet til at ødelægge dit ansigt.
  • Meg Ryan er en anden af ​​de berømtheder, der har mistet sin skønhed og udtryk naturligt efter at have passeret gennem hænderne på en plastikkirurg. I givet fald har kollagen læber ikke give det forventede resultat.
  • Victoria Beckham, diskusprolaps ramt sidst, var jeg ikke en succes i sin beslutning om at øge brystet. Kunstig og for stor til hendes ekstrem tynd.

Der er naturligvis mange andre tilfælde af velkendte og berømte ansigter Betydeligt At kirurgi har forbedret eller i det mindste, har du formået at fjerne That Little standard At selvbevidst. Før at ty til den skalpel, det mange tanker.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =


Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico