Ana de Armas, det latinske nye mode i Hollywood [FOTOS]

Ana de Armas Latina er den nye mode Hollywood. Den spanske skuespillerinde, som er født i, selv om Cuba, Hun har formået at erobre Keanu Reeves og er muse i hans nye film. Uden stor ståhej, har Ana formået at få sit hoved i denne verden og det forekommer, at de ting er alvorligt Fordi det allerede har bespoken anden film til at handle med hverken mere eller mindre end Robert de Niro. Ofte er denne pige carrerón Det blev afsløret på kostskole. Du husker?

I Spanien gjorde ikke meget held har kendt kostskole efter sig selv. Kritikken har ikke opfører sig på alle Godt med hende, især efter en hovedrolle i En nævefuld af kærlighed, så Ana de Armas Besluttet at pakke sammen og giver dammen til USA. Jeg selv turde med pink hår. Og det lader til at Hollywood selv værdsat have hans talent, til convertila Latina skuespiller i mode.

Men de ting er ikke der, fordi du allerede har andre jobs i kufferten til næste år. Den ene er en film kaldet Overdrive og også med loven Robert de Niro I filmen Hænder af sten og til sidst vil være en af ​​hovedpersonerne i våben og Dudes tape. En masse arbejde Det betyder ikke bekræfte, at Ana de Armas er mode i spansk Tinseltown.

Clotet fraskilte

Husk Hvem giftede sig med en skuespiller Marc Clotet i sommeren 2011 i en intim ceremoni, næsten hemmeligt, på Costa Brava. Deres har-været at forhold fuld af op-og nedture, Med konstante rygter om krise, som forværres af de sjældne tilfælde, hvor de to kom sammen ved offentlige arrangementer. I sidste ende rygterne om adskillelse mellem ægteskab blev bekræftet Under prisuddelingen galla Goyas. Anna og Marc blev skilt i 2013.

Vi er glade for meget for det og håber at se meget snart i Spanien. Jeg nyder hans liv, som det skete for Paz Vega eller Elsa Pataky Man kan sige, det er en Hollywood stjerne Allerede.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos أتعس عيد حب