2015 De mest smukke skuespillere: den mest forførende film og tv [FOTOS]

Hvem er de bedste spillere i verden i 2015? Hvad er stjernerne i film og tv mest sexede? Vi har samlet en liste over de mest sexede mænd i Spanien og i udlandet. Hvem er den mest retfærdige af dem alle? Fordi for os Alex González, Dette år er kommet i serien Prince. Og hvis vi skal give international pris som det er for Jaime Dornan af 50 gråtoner. Hvem er de andre guder skønhed?

Kom op med en af ​​sine artikler kommer i handy Det at køle ned fra varmen. Eller ikke, vi er sikre på, at fordi hvis man ser på fotogalleriet hedeture kan indtaste dig. Vi fortæller dig det 40 skuespillere I denne 2015 De er blevet mere forførende. Som jeg har sagt, er det nationale podiet besat Alex González, Jeg har forladt os Crazy med sin optræden i The Prince.

I nærheden af ​​podiet er placeret Jake Gyllenhaal, 34 Kendt som hovedperson i Primært Prince of Persia: The Sands of Time. I år har vi også hans kærlighedsaffære Kendt Med Ruth Wilson blev hverken afvist eller bekræftet af skuespillerne.

Og vi kan fortælle så mange fyre, der kunne guaperas ind i top 5. Der er forskellige stilarter. Der er dem, der aldrig går af mode. I denne gruppe kan vi inkludere folk som Richard Gere, Antonio Banderas, Tom Cruise, Brad Pitt eller George Clonney, Folk, der har underskrevet en pagt med djævlen og at selv om de ikke stopper til Opfyld fødselsdag, er lige så smuk.

Så er der de unge mennesker, der går stærkt. I denne gruppe inkluderer vi Zac Efron, Taylor Lautner eller Liam Hemsworth. Bestemt Det er ikke gratis, er Ashton Kutcher, der bare bliver gift i al hemmelighed med Mila Kunis.

Spanien calidade

Og endelig kan vi ikke stoppe analysere gruppe spanske Skuespillere, der har i år steg. Og det er her kommandoer Jesús Castro, Child, med store øjne De forlod os alle har fastgjort. Ud over Yon González, Hans bror Aitor Luna, Quim Gutiérrez, Marc Clotet eller Maxi Iglesias.

Som du kan se, denne liste med 40 mænd er der ikke grim. Så gå vælge fra galleriet jeg vil gå mine. Hvilken en foretrækker du?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 45


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة