Monica Bellucci: Nu med en russisk rigmand?

Monica Bellucci Kunne holde en affære med en russisk rigmand. Der har været mange kommentarer fokuserer på den pludselig skilsmisse Monica Bellucci den franske skuespiller Vincent Cassel, efter 14 års lykkeligt ægteskab og to børn sammen, men ifølge flere kilder, ser det ud til, al tvivl, der er blevet ryddet, og den italienske skuespillerinde kunne holde en affære med en berømt russisk rigmand.

Opmanden er ingen anden end Telman Ismailov, Med et milliardær oprindelse i Aserbajdsjan 56 år, Med Monica Bellucci kunne have haft en affære i fire år; og selv om den italienske sandsynligvis ikke vil se dette forhold som en utroskab, Fordi hun ikke tror på That, Sikkert Hans nu ex-mand Du vil ikke sidde godt hørt nyheden.

Mónica Bellucci skilt efter 14 års ægteskab Mónica Bellucci og Vincent Cassel Skuespiller adskilt efter 14 års ægteskab. , Selv om de var en af ​​de par Skuespillere attraktiv den internationale scene, da jeg vidste, at 1996 og senere snøre ægteskab i 1999, Italiensk skuespillerinde Mónica Bellucci og Frances Vincent Cassel har besluttet absolut adskilt, efter en fuld forhold op-og nedture, og en af ​​de mest atypiske, men der syntes at være konsolideres med to døtre Hvad har de til fælles. En af romancer af film, der har Pludselig kommet til en ende, men meget snart Bestemt Begge styre Genopbygge deres liv separat.

italiensk skuespillerinde Monica Bellucci, Efter 48 år, er det stadig en af ​​kvinderne flere Beundret og Ønsket planeten, racemæssige Takket være sin skønhed og skulpturelle krop, som indtil for et par dage siden hendes mand Delt med i en 14 år, den skuespiller Vincent Cassel, 46.

Ifølge nogle kilder, har de været egen Annoncører skuespiller, så vi ved hvem filmfestivalen i San Sebastian sidste år, ledere offentliggøre nyheden om hans skilsmisse, Hvem er overraskede alt og alle, efter en fuld ægteskab op-og nedture De er født af to døtre, Deva 8 år, og Léonie 3 I stedet, men en af ​​de lignede stærkeste i den nuværende situation.

Dette attraktive par havde en hemmelighed, er, at trods at blive installeret på Rio de Janeiro i et år, næsten ikke leve sammen De, som tolken tilstod for nylig: . "Vincent og jeg leve et liv helt uafhængige af hinanden Vi er ikke sammen hele tiden. Dine venner er dit og mit er en anden sag Det er vores hemmelighed".

Monica Bellucci, stjerne i forførende makeup kollektion D&G i 2012, sagde også dengang: "Jeg tror på kærlighed, men ikke trofasthed. Det er det, der interesserer mig, kærlighed. Hvad jeg vil hellere ikke høre. Jeg har brug for at kende den person, du ønsker Det vil være der, hvis du har brug for det. Jeg tror, ​​derefter en, i troskab hjerte. På kroppen har jeg flere spørgsmål. En forræderi af kødet er mindre alvorlige. Desværre er der ingen lov til at holde to mennesker sammen eller at trække sig sammen At kræfter at følge. Jeg var der. Det ville respektere og vi ville alle ved, at vi står over for. I stedet kender vi intet. Og jeg holde dag efter dag. Det er sådan et forhold fungerer. Op, når det er umuligt at vide. "

Vi håber, at begge kan Genopbygge deres liv hver for sig meget snart og vender tilbage til at være så lykkelig som de har været sammen indtil videre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 9


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron