Hugh Jackman fejrer 20 års jubilæum ITS med sin kone

Er det muligt evig kærlighed? Neller vi har svaret, men noget, der kommer tæt på. Og er det skuespiller Hugh Jackman Jeg har holdt 20-årsdagen Hans kone er gift med. En post i de tider, vi er, og især når du er en hottie, som det er mytiske Lobezno. Men intet, betyder jeg ikke lytte til uanstændige forslag og forbliver tro mod Debora Lee. Hemmeligheden? For elsker hende fra den første dag, siger jeg. Som om det var så let ...

&8220; Jeg er meget taknemmelig for at være sket opfyldt, før alt det senere, fordi du boede i alt, hvad min karriere og på skærmen, vi altid har gjort sammen&8221; Når en mand fortæller dig dette, er at det er så forelsket i dig. Og oven i, at mennesket er Hugh Jackman Det er at føle den heldigste kvinde i verden.

Og spilleren 47, der allerede har stjerne på Walk of Fame, siger han er mere forelsket end den første dag i Hans kone Debora Lee, og der er gået 20 år er gået siden den Altar De.

Disse erklæringer i programmet var af Ellen DeGeneres, hvor jeg talte om Eddie The Eagle, Hans seneste værk. , Selvom filmen, som sædvanlig, lidt Omtalt og fokuserede mere på succesen med at være en af ​​de mest stabile par. &8220; Det er en vidunderlig ting at have denne historie. Vi mødtes før at blive berømt. Det var mit første job og naturligvis hun var det bedste nogensinde er sket for mig, at&# 8221; Said filmstjernen på sin kone. Det er bare nok at spise, ikke?

To børn VEDTAGET

I disse 20 år passerede De har mange ting ,: såsom forældre til to adopterede er børn, Oscar og Ava. &8220; Min søn er&# 8230; Du ved, hvad jeg kan lide ved min er? Jeg så filmen A Walk in the Woods, der af Robert Redford og siger: &8216; Jeg elsker den fyr. Det er mig&8217. Han elsker at være udendørs. Hun elsker at læse, aldrig er med videospil og kram. Det vil helt sikkert noget ekstraordinært&# 8221 ;, kommenterede Hans 15-årige er.

Sandheden er, vi føler meget misundelig At af sådan Debora, fordi det har været en af ​​de mest sexede fyre i verden, men det har også i palmettos. Det forekommer, at der stadig Prince Charming. Dont du tror?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron