Idéer til at fejre jubilæet med din partner

Fejr din årsdagen for den mest romantiske måde. Vi giver dig de oprindelige nogle ideer, der er sikker uforglemmelig at fejre endnu et år med forhold til din partner.

The Anniversary Både bryllup og frieri, det er en af ​​de mest specielle dage om året i en partner, og på den anden side er udnævnelsen mere De glemmer, oftest mænd Over tid, mens vi, er vi tilbøjelige til at være meget mere romantisk, Vi forberedt på en særlig plan denne dag med gave medfølger.

Hvis du ikke ønsker at tage en skuffelse i år, foreslår vi, at du går droppe et par dage før, eller bare tale om det åbent apetecería spørger, hvad du gør på din jubilæum; men heldigvis din fyr er så romantisk og tankevækkende, som du og aldrig glemme denne særlige dag, kan du overraske dem med en hvilken som helst af Planer, at vi tilbyder.

Planer for din jubilæum

  • Som sædvanlig at fejre vores bryllupsdag det er ude middag på en restaurant under stearinlysets, men hvis du ønsker at gøre mere Original eller foretrækker ikke at bruge for meget og planlægge noget særligt uden at forlade hjemmet, Du kan forberede lave omkostninger menu Ledsaget af stearinlys, nogle romantisk kort eller en lækker chokolade dessert, en af ​​de mest effektive elskovsmiddel fødevarer.
  • En anden mulighed kan være dekorere huset med en original tema, som det kan være til indisk stil hængende med farvede slør, Bollywood musik osv, og selvfølgelig en typisk indisk middag, hvis du ikke kan forberede, vil du Du skal blot instruere din restaurant tætteste, men du kan vælge andre muligheder også gerne Frankrig Med spillemænd og improviseret Eiffeltårnet eller andet sted i dit hus, eller Mexico mariachis og enchiladas; Hvor din fantasi kommer.
  • Hvis vejret er godt, du har også mulighed for at forberede At enkelt måltid kan serveres kold, sætte det i en fletkurv og ud har planer om at nyde på picnic, for eksempel, hvor I gav det første kys, eller hvor jeg sagde jeg elskede dig først.
  • Hvis du ikke ønsker i stedet at miste muligheden for at rejse og gøre noget anderledes, du kan vælge nogle af de bedste romantiske Valentine flugt enhver dag i året nyder din kærlighed Hvor Desuden kan du lære nye uforglemmelige destinationer.

Du har den originale Allerede nogle og romantisk at fejre din særlige dag det meste af året ideer, så du har ingen undskyldning for ikke at organisere noget anderledes og Overrask dette år.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 67


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron