Daith: Den piercing, der hjælper relief migræne

jeg har Daith, men uden videnskabelig dokumentation, er det blevet et populært alternativ metode er krediteret At gene Med lindre migræne. En opløsning i hældningen, og er allerede kendt som Daith Piercing. Hvor ?, Er det sikkert ?, Få Daith gør ondt?

At få en piercing Kunne være meget mere end et spørgsmål om identitet eller mode, hvis, af hensyn til at bringe en ørering i hans øre, som siger Dr. Thomas Coh, skaberen af ​​Daith Piercing, Kunne tilbagevendende hovedpine relief. På området for kroppen er det placeret, hvor og hvordan det står, ville være svaret.

Kronisk hovedpine

Migræne er meget mere end en hovedpine, Fordi det kan være irriterende og invaliderende Ledsaget af symptomer som kvalme eller opkastning sådan og følsomhed over for lys og støj. Ifølge medicinske data, anslås det, at 15% af befolkningen lider af migræne eller tilbagevendende hovedpine. Et akut migræneanfald kan vare op til 72 timer.

Dr. Thomas henstilling Coh først underkastes en akupunktur session at se, hvad øre area nåle producerer større smertelindring. Det vil være det nøjagtige punkt, hvor der vil være pres for at placere skråning eller Daith Piercing.

, Selvom det ikke er videnskabeligt understøttet er den Piercing alternativ metode Daith det har ikke været sen til at fange den, hvis det Den noterer ikke virker som et terapeutisk middel, du kan altid oprindelige udseende og anderledes piercing.

Daith Piercing, er det sikkert?

  • Placering af en piercing, uanset hvilket område, er ikke uden risiko, især hvis vi ikke henvende sig til en professionel.
  • Det område, hvor piercing, det indre øre brusk er placeret, er en følsomme over for infektioner og blødning område.
  • Efter piercing kan forårsage smerte i området.
  • , Selvom boreprocessen at placere hældningen Holder Omkring 10 minutter, Kan tage op healing til 6 måneder.

Du kan også være interesseret i 5 farlige komplikationer ved at have en piercing i munden og hele gennemboret tungen frenulum: pleje og farer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 24 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo