Cristina Pedroche: Den mest sexede til Ax [billeder og video]

Cristina Pedroche: Den mest sexede til Ax. Reporter Cristina Pedroche er blevet valgt som det nye billede af signaturen af ​​Ax deodoranter, før den næste 22 december er fejre 'End of the World Party', mærket har organiseret efter forudsigelser af mayaernes kalender. For at gøre dette, har Madrid landede på en suggestive fotooptagelse, samt hovedrollen sammen humorister Antonio Castelo og David Broncano til online serie fire kapitler, foruden humor, alle kan nyde strejf af sensualitet Pedroche på sit bedste.

Cristina Pedroche Det er kendt af alle i vores land for deres deltagelse i programmerne 'Know What You Did' og 'En anden Movida', men også for at demonstrere sin store sans for humor i hvert af hans optrædener på tv, du også vist ITS skulpturelle krop Det og dens spektakulære skønhed gjort hende til en af ​​Have kvinderne mere Ønsket i Spanien, og et medlem af den Ekspertudvalg om SEDUCCIÓN Axe.

Denne unikke trekløver medvirkede i en online serie kaldet 'Revelry Pro 2' Med samarbejde med Gestazión i Papanatos, der skal sendes på fire kapitler på websiden axepro.es, Hvor humør vil udfordre mayaernes forudsigelser.

For at gøre dette, Cristina Pedroche, vi så på hvem forsiden af ​​FHM 100th, du medvirkede i en sexet fotosession Der findes i det med et udseende som provokerende, klædt i en sort kjole med et væld af åbninger og stort hår, udgør meget tankevækkende Mellem Satin Sheets, der bekræfter, hvad Sara Molina, leder af Axe sagde i sin dag: &8220; Cristina Pedroche er blevet valgt for sin store forfører potentiale til at lukke en ekstraordinær og fuld af overraskelser for AX år, før verden ender&8221;.

Ifølge argumentet om esta miniserie, har Castelo tabt hukommelse og husker intet om den forventede 'Fiesta del Fin del Mundo', så alle hans venner vil hjælpe dig jeg husker.

Gå ikke glip af de to første kapitler af 'festivas Pro 2' og tilgængelige på vores hjemmeside. Vi forlader trailer så før du går åbner munden den frygtede 'verdens ende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 68


Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة