Svangerskabsforebyggende Person: Hvad det er, hvordan det fungerer, og hvor meget det koster

person er en planlægning metode At tillade kvinder at vide, hvad der præcist dine frugtbare dage og dage DERFOR Når der er mere chancerne for at blive gravid. En simpel enhed, der Angiver den hormonale kvinders status, takket være simpel urinprøve. Lad os se nærmere, hvordan virker det fremgangsmåden Person og hvordan man bruger det i den mest hensigtsmæssige måde.

Hvad er det

Enhver kvinde bør vælge den svangerskabsforebyggende metode passer bedst til dine behov, og din krop. Hvis du leder efter enkel, bekvem og effektiv metode, Person er en af ​​den seneste til at slutte sig til katalog over metoder til familieplanlægning. En metode, der virker i harmoni med kroppen af ​​kvinden, overvåge hormonniveauer. Lettere at forebygge eller planlægger en graviditet, så, som dit ønske.

Kittet indbefatter en fremgangsmåde Person engangsurinpose test -Enkel at udføre tidligt om morgenen og udstilling små (størrelsen af ​​håndfladen) læsning test. Procentdelen af ​​effektivitet Ved anvendelse som den eneste metode, Ifølge uafhængige undersøgelser, er 94%.

Hvordan virker det

Bedst af personen er det er let Det og hurtig at bruge, og er valgt af mange kvinder DERFOR. Foranstaltninger og Processer urinprøver hormonniveau, enkel indikator at vide, på hvilket tidspunkt i cyklussen er en kvinde. Hvis det viser sig på skærmen rødt lys, Du er mest sandsynligt, at dagen i graviditeten. Hvis farven er grøn, du kan være temmelig sikker på at der vil være nogen at graviditet.

Urinprøver Bør udføres for at første time om morgenen (Med den første urin af dagen). Efter at have analyseret testen, når skærmen gemmer automatisk resultatet, at posteriomente gennem lys Angiv det nøjagtige tidspunkt for menstruationscyklus. I løbet af den første måned af brug, Du er nødt til at udføre 16 test urin til skærmen for at indsamle alle de fuldstændige oplysninger cyklus hurtigere. Fra de følgende måneder vil være behov for kun 8 test.

hvor meget

Denne person er god metode det kan bruges af WHO Begge kvinder ønsker at forebygge og planlægning for graviditet. Når det bruges som et præventionsmiddel, skal vi huske, at ud over ikke 100% beskyttelse have beskytter ikke mod seksuelt overførte sygdomme. Pakken med skærmen og 16 teststrimler og batterier, koster omkring 100 euro. Pakker med teststrimler, som er nødvendige for at overvåge hormonniveauer, sælges i to størrelser og to priser, og 36 euro Mellem 14.

Hvem anbefales

Naturligvis er det ikke anbefales til alle kvinder, især i de tilfælde, hvor det har at uregelmæssig menstruationscyklus. Heller ikke det anbefales i tilfælde af kvinder, der er i den fase af præmenopausale eller ammende. Tilsvarende er det ikke den anbefalede metode for kvinder, der efter hormonal eller antibiotikabehandling, eller dem, der lider af en lever- eller nyresvigt eller polycystisk ovariesyndrom. Denne metode er bedste tilfælde af stabil partner.

Du kan også være interesseret i: Antikonceptionsmidler: Hvad kvinder foretrækker? og hvordan man kan vide, når du har ægløsning: Beregn de dage af kvindelig fertilitet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 93


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico