Prinsesse Jasmin kostume hjem

Jasmine kostume er en rigtig god idé at kigge efter din lille prinsesse eventyr ligesom et karneval esta 2017. EllaHoy fortælle dig hvordan man laver en hjemmelavet kostume prinsesse Jasmine, at dele unikke øjeblikke med din datter og trin spare dig nogle penge. Vær opmærksom på at det er enklere end det ser ud.

Prinsesse Jasmin kostume

Jasmine er datter af sultanen og levende i paladset med sin tiger Rajah. Når jeg beslutter at flygte fra slottet til at gifte sig ingen forpligtelse opfylder Aladdin, hendes prins. Hvem kender ikke denne smukke eventyr historie? Sikker på din datter vil elske prinsesse kjole op til esta karneval, så hvis din valgte mulighed er dette, her er de skridt til at gøre kjolen.

Forbered sæt med bluse og bukser i blå toner, du havde valgt, og sørg for, at Passende handling er for din datter. Hvis du ikke har fundet nogen model, du vil, kan du arrangere tøj, som du 'allerede har derhjemme, ikke nødvendigt, at toppen er præcis den samme farve, som den nedenfor, er netop det ligesom toner.

turban

Beam med en turkis tørklæde eller turban blå toner. Bare gøre en slags cirkel og placere den over dine hårnåle holder det med Bobby. Det vigtigste er, at hun føler sig trygge, så hvis du ser dette kan hindre make du føler dig usikker eller, jeg sæt den til side og blot placere den blåt bånd i hendes hår. Du kan hente en Braid og binde det med bånd, eller den måde du lægger diadem.

skoene

Du kan købe nogle dansere i gul spids, eller du kan bruge dem, du har derhjemme i hvid eller sort farve, og tilsæt et par dråber glitter eller anden udsmykning du vil.

tilbehør

Armbånd, halskæder eller øreringe i gyldne toner er det mest hensigtsmæssige at give et ekstra point af realisme til hjemmet Jasmine kostume. Ingen grund til at overbelaste sammen med et par ting vil være fint.

den makeup

Dette punkt er valgfrit. Du kan sætte nogle makeup til din datter, gyldne øjenskygge, blush til kinderne og et strejf af farve, på læberne. Det vigtigste er, at hun se godt ud og ikke mærke for meget makeup.

Og dit barn er klar Fordi at vise hendes kostume Jasmine! Husk Det vigtigste er, at hun Deltag og mene Også noget som teamwork til at skabe gode minder.

Du kan også være interesseret i: home prinsesse kostume til piger og hurtige og nemme sidste minut Costumes 10 Kostumer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2