Hoste hos den nyfødte: symptomer, årsager og behandling

Hoste er mere almindelig hos spædbørn end vi tror ubehag. Faktisk, hoste, så ubehageligt for voksne, kan være til babyer Present Fra deres første leveuger. Faktisk, hoste, snarere end en lidelse i sig selv er en form for kroppens forsvarsmekanisme. Lad os se nærmere, når det viser sig, hvad dit Symptom, den Årsager og hvad de skal gøre.

symptomerne

Som vi påpegede Have hoste er ikke en sygdom, men snarere en fysiologisk mekanisme og forsvar af vores Automatisk krop låse luftveje, at frigøre fra enhver fremmed agent, som hindrer vejrtrækning og man kan fjerne overdrevne sekreter. Dvs. slim, der ophobes i slimhinderne i halsen og bronkier. Er det tilstrækkeligt at sige, at den slimhinde Konstant under angreb luftvej er risiko for mikroorganismer, toksiner, støv og andre fremmede stoffer trænge ind i mere eller mindre dyb Med indåndingsluften.

Årsager og behandlinger

Udløseren hoste hos nyfødte og voksne Kan skyldes Adskillige Årsager. Ved tilstedeværelsen af hindring, Som forhindrer regelmæssig vejrtrækning, slim, der danner: såsom at gøre det sværere Inden luftvejene for passage af luft, eller et andet udenlandsk organ, Introduceret gennem luften inspireret.

Når hoste bliver for Gentagen og hyppige, Reflektere over kan have en negativ sove, måltider og børns velfærd, det konsultere din børnelæge at undersøge årsagerne og finde den bedste løsning.

Skal også konsultere en specialist i tilfælde af Baby Bliver vedvarende hoste (Mere end to uger Lasting). I disse tilfælde, åndedrættet bliver vanskeligt og forbundet med unormal hvæsen, opspyt med små spor af blod, kan også vises andre symptomer: såsom feber og opkastning.

Du kan også være interesseret i: Bronkiolitis hos spædbørn: Symptomer på respiratorisk virus og feber hos børn alt om: årsager, retsmidler og Hvornår skal ringe til børnelæge.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 31 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة