Klipninger og frisurer for piger den mest hensigtsmæssige [foto]

Det kan synes som en nem beslutning, men tager tingene bliver kompliceret, når det. Hvilket er det Haircuts og frisurer mere egnet til piger? Lad os se nogle ideer at vælge den bedste klip, der fremmer dit barn.

Hvis du som forælder, du er i tvivl om dit hår og Den mest flatterende snit, hvordan du ikke kommer til at have med dit hår datter. Logisk, når snittet og kam piger skal tage hensyn til deres smag og præferencer, men du også nødt til at have tålmodighed til at forklare, at det ikke altid er muligt at efterligne snittet De kan lide. For eksempel, når de ønsker at bære deres hår ligesom nogle af deres foretrukne tegneseriefigurer.

På kort eller langt hår? Alt afhænger af slags af hår. De fleste mødre vælger bekvemmelighed Sikkert for det gode kort hår, men sandheden er, at det er et snit, der ikke passer alle hoveder. Hvis pigen har medium eller groft hår, glat eller let bølget, Sådanne nedskæringer kan faktisk være meget mere komfortabel. Men hvis du har hår krøllet Nej, hvad du får, er fordi det undslippe kontrol.

Hvis pigen har fint hår, kort tage dig Måske ikke være smigrende, fordi effekten et hår vil være for tæt til hovedet. En elegant snit til både mødre og døtre, er det hjelm typen, og kan gøres uden pandehår Med eller.

Sandheden er, at de fleste piger, hvis du beder om din mening, foretrækker at bære lange hår kort STEDET FOR. Før du tager saksen, så spørg.

Pige skærer hår: langt hår

Hvis du har langt hår, Den mest praktiske løsning, især for at gå til daginstitution eller skole, er at lave en Braid smuk eller en hestehale. Forhåbentlig holder hår trukket tilbage til det meste af dagen. Med langt hår, en af ​​de mest flatterende snit er at lag, Også vil give dig mere volumen. Hvis du også har langt krøllet hår, er det bedst skæres at give dig selv den frie ansigt slangekrøller.

Piger frisurer: Tips

Som for frisurer for piger, tips De varierer afhængigt af typen af ​​hår. Hvis pigen har en smuk langt hår kan henvende sig til Gafler og andre farverige tilbehør. Hvis du vælger den løse hår, er en flot frisure lidt dekorere tip med et strejf så naturligt som muligt. Det er tilrådeligt at vaske dit hår hver anden dag, og anvende kamille (skylning) for at få lysere.

Til særlige lejligheder kan du vælge frisurer tynde fletninger på toppen af ​​hovedet og resten af ​​hendes hår. Det vil være en flot frisure Også kan være ledsaget af hår detaljer som papir blomster. Meget fint hår er altid svært at rede. I disse tilfælde, tilbehør, huer skrive eller hæklede pandebånd med en meget elegant og den oprindelige effekt. Til regelmæssig hår, noget så nemt som en grisehale, med lækkert hår til at holde gaflerne vil stå kan være så flatterende at fuldføre fest look, i tråd med de valgte kjole.

For krøllede hår fletninger er det perfekte valg. Du kan vælge mellem centrale klassiske fletning, eller lidt til den ene side, eller endda to fletninger, når det kommer til at få en stil mere jeg munter. De to fletninger er perfekte til mindre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 23 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة