tamme rensdyr kostume til børn: Sådan gør du trin for trin [FOTOS]

Rensdyr kostume til børn: Hvordan man gør det. den jul De er faldende, og med det kommer en af ​​de mest hektiske tider af året i forhold til shopping og forbereder sig på ferien. En af de traditioner, der ikke går væk er den rolle af børn i skole eller nogle julefrokost som de nødt til at gå i forklædning. Med alle de udgifter, der er forbundet med jul og alt skal være organiseret, tid og penge er normalt Ofte en væsentlig ulempe for kostume. I år kan være anderledes, ikke panik, fordi du lærer at gøre et rensdyr kostume for dit barn på enkel måde og med elementer Du har derhjemme, eller du kan købe for meget få penge.

Rensdyret er blandt dyrene MEST minder om jul. Sledge santa Claus det ville ikke bevæge sig uden dem, og mange børn rundt om i verden ville være uden håb og uden gaver. I år dit barn kan blive en af ​​dem på en nem og vejen hjem. Vi Forklar trin for trin.

Hvordan man gør det?

Hvis du regerede Dette år de traditionelle kostumer, Såsom Three Kings, til dine børn og ikke ved, hvilken du skal vælge, vi næsten altid brugt dressingroom rensdyr. Det er originalt, jul, og vil være meget let at gøre, mens du meget gode resultater.

  • Hvad er den vigtigste af et rensdyr? den Antlers. Så begynder der. For at gøre det, hvad du behøver, er en lille brun følte stive, brune pap eller karton. Trækker på det materiale, du har valgt to identiske horn (Du kan lave en første, klippe det ud og bruge det som en skabelon for den anden) med en blyant og klippe dem ud og holde dem i en bred bøjle. Gøre dem, så hornene er oprejst.
  • til tøj, Det behøver ikke at være brun. Det enkleste er en brun leggings og en trøje eller sweatshirt til at matche. Sikker på at finde noget derhjemme, der vil tjene til det.
  • den handsker og sko De skal være sort for at efterligne hove.
  • Hvis du ønsker at male dit ansigt, brun píntasela, hvis ikke, bare male næsen rød med læbestift eller med en speciel maling til ansigtet.
  • Kostumet er klar og allerede har i dit eget hjem for at rensdyr Rudolf sig villig til at gøre dig en uforglemmelig ferie.

De kan se, er det ikke svært at få en sjov og den oprindelige kostume og ikke værd den undskyldning, at du ikke ved, fordi det er meget håndværk enkel. Innova Dette år og så din er rensdyr, sørge for at forårsage sensation! og der kan blive den bedste julegave til de små.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 83


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer