Alle Sødestoffer til diabetikere

Hvis jeg har diabetes, ¿Jeg kan tage Sweeteners?, Er det bedre at vælge et naturligt eller kunstigt? De er nogle af de spørgsmål om mulighederne for at bringe en sød touch med sødestoffer. Husk, at i tilfælde af Type 2-diabetes Det er tilrådeligt ikke at tage slik og andre sukker beholder, der indeholder præparater. Men nogle sødestoffer, efter videnskabelige undersøgelser flere, der kan vises Har sikkert indgår i kosten for diabetikere. Det er de naturlige og kunstige sødestoffer både, og anbefales især på grund af deres glykæmisk indeks.

sorbitol

Blandt Naturlige sødestoffer til diabetikere er sorbitol. Mindre sødt end saccharose, should det misbruge det, fordi det har mange også kalorier. Dette sødemiddel, elleve den når tarmen ikke bliver fruktose. Det anbefales ikke at misbruge sit forbrug på grund af sine afførende virkning, og det er ikke det bedste valg, hvis du følger et vægttab kost grund af den høje brændværdi.

Stevia

Stevia er et sødemiddel, der kan indgå i kosten for diabetikere. Det er et naturligt forekommende stof, der høj sødeevne, større end selv sukker, og uden at påvirke blodsukkerniveauet i. Netop esta årsag, anbefales det at diabetikere. Det er også en god allieret, nul kalorieindhold for ITS i kostvaner.

aspartam

Blandt de tilladte kunstige sødestoffer til diabetikere er også den aspartam, det har ingen effekt på den stofskifte blodsukker. Det er et syntetisk sødemiddel med en sødeevne 200 gange større end sukker. Dette sødemiddel anbefales selv for dem, der følger en kost vægttab Fordi deres kalorier er ubetydelige. Men Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis; især ikke mere end 40 mg / kg legemsvægt. Bør ikke tages og amning under graviditet.

cyklamat

jeg har cyklamat Det er et kunstigt sødestof kan indtages af at diabetikere. Dette sødemiddel er 30 gange sødere end sukker, og har Nul kalorier. Af denne grund anbefales det at dem, der følger en diæt. Det anbefales dog ikke at overstige dosen af ​​sikkerhed, af 11 mg pr kg acerca legemsvægt pr dag. Endelig, som aspartam, Dette sødemiddel ikke anvendes under graviditet og amning.

sucralose

Endelig sucralose. Denne kunstige sødemiddel opnås ved at ændre strukturen af ​​saccharose. Det kan bruges af diabetikere Fordi det fuldstændigt Fjerner organisme og påvirker ikke niveauet af blodsukker.

Du kan også være interesseret i: Diabetes: hvordan at opdage det? og De 5 naturlige sødemidler At du ikke kan gå glip af.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 84


Content