FAES kostvaner: Online Menuer til diabetikere

FAES kostvaner: Diabetiske Menuer internetbaserede. en hidtil ukendt værktøj Hvilken STI har åbnet døre i denne måned i netto og hvis formål er at hjælpe den læge Primary Care i behandlingen af type 2-diabetes og patienter, som kan styre deres fodring og Develop, med tips tilstrækkelig medicinsk og ernæringseksperter, daglige menuer er bedst egnet til, at udviklingen af ​​deres sygdom. Diabetes er et problem Sundhed Hvilket kan forekomme i alle aldre, børn og voksne Begge.

Den nye FAES kost program, drevet af Faes Farma, bliver lanceret med det mål at blive et nyttigt redskab for både specialister Involveret i behandlingen af ​​diabetes (endokrinolog, ernæringsforsker og sygeplejersker) til ejer patient (Ca. 90% af patienter med type 2-diabetes kan drage fordel af dette program) fra som retningslinjer og Daglige rationer af hver mad, du kan udvikle en individualiseret menu, der er, tilpasset behovene for hver patient.

Blandt andre fordele den FAES kost program (www.programadietasfaes.com), tilgængelig fra den 1. november som Forklaret fra Enhed for Klinisk Ernæring og diætetik på University Hospital La Paz, vil koordinator for dette projekt gør det muligt at beregne den kalorier Afhængig af fysisk aktivitet, den fysiologiske egenskaber hver patient (vægt, højde, livvidde) og yderligere sundhedsmæssige problemer der kan opstå fra hypertension til hyperlipaemia. Data med op til tre menuer for ugen, med forskellige indstillinger, som tillader patienten at kombinere mad og føre en mere varieret kost opnås. I Addition, menuer Mellem vinter og sommer skelner.

Netop, en kost er en af ​​de første anbefalinger for patienter med diabetes, i mange tilfælde, selv om det kan få keder sig, hvilket får patienten ender Opgive det. For at undgå dette, ikke noget som en varieret kost, samtidig uddannelsesmæssige. Programmet Ledsaget af publikation Ernæringsmæssige behandling af type 2-diabetes i almen praksis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة