Carolina Herrera Spring-sommer kollektion 2016 [FOTOS]

Carolina Herrera Spring-sommer kollektion 2016 Carolina Herrera firma præsenterer nye kollektion for ITS forår / sommer 2016 Med elegante, sofistikerede, friske og muntre tøj. Mærket satser på klassiske og tidløse stykker som hvide skjorter. De part udseende er andre indsatser Carolina Herrera. Oplev med os den nye kollektion af Carolina Herrera til forår / sommer 2016!

Carolina Herrera på fast tilsagn om at skabe en kollektion fuld af glamour Med sofistikerede stykker, elegant og fuld af liv. Farver har en klar rolle i forslagene til forår / sommer 2016 mærke. den gule vi ser en maxi frakke med lang kjole eller nederdel med blomster print volumen i gul og hvid, som er kombineret med en glat hvid skjorte. Vi også til stede ved boho chic kjole med blomster i gul og hvid. Gul blandes med mørkeblå kjoler og passer todelt blomsterprint. Den bleggule så lige sæt top og bukser, eller kjole stil backless dame i Brocade stof.

Den røde farve Vi ser dette i en lang kjole blonde kjoler eller nederdel med to store pakning lange flyvning. Hvis du er på udkig efter en beklædningsgenstand &8220; lettere&# 8221 ;, tjener også til rød blonde korte kjoler eller nederdele midi flyvende dame med blomstermønster i rødt og hvidt. Blomster print Det har en stærk tilstedeværelse i den nye kollektion af Carolina Herrera. Fra kjoler og ensembler med blomster i sort og hvid med vævede taft modeller med mere levende farver. Vi kan ikke glemme to farvede designs i sort og hvid. Der baggy bukser kombineret med toppe, bluser, skjorter eller jakker. Ingen kærlighed Kaftaner i sort og hvid, meget smarte til sommer. De er på udkig efter en meget sofistikeret look, du kan ikke gå glip af Irresistible to udseende: palazzo bukser i sort konjunktion med en skjorte med blonder og hvide havfrue stil nederdel i sort med hvid bluse.

For hver dag, Carolina Herrera foreslår også Smart tøj som tidløst lige, løs og lys med en etnisk touch eller sæt af bukser og kjoler mønstrede bluse. At gå på arbejde, engagement brand konjunktion bukser med en vest strikket udskrive billeder. Polka prikker og striber og sømand sætte en folkloristisk luft til samlingen, men altid med den største raffinement. På den anden side har vi mere klassiske tøj i rå toner kombineret med læder tilbehør i brune toner. Tjek vores galleri for at se hele ser Carolina Herrera forår / sommer 2016.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 16


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة