LGBTTTIQ: Hvad forkortelserne betyder LGBTTTIQ

Dagen fejres den 28. juni Gay Pride Day, en part, hvor frihed mindes personale vælge enhver seksuel orientering. Forkortelsen LGBTTTIQ er ikke kendt af alle, og er Meget vigtigt at kende sin mening esta hensyn til fest, Forstå dybden Eksisterende af det og seksuelle valg. Så du opdaget Disse akronymer betyder hvad.

LGBTTTIQ Hvad betyder det?

Disse forkortelser Represent alle muligheder køn og mulig seksuel frihed, som ikke udelukkende er fokuseret på De mest berømte grupper ligesom homofile eller lesbiske.

Ud over disse to seksuelle valg, der er en hel række muligheder Hvilket åbner automatisk, når Vi taler om ytringsfrihed, og er den seksuel frihed og køn Det går langt ud over disse to muligheder.

at forstå Forkortelsen LGBTTTIQ vi har brug for at adskille og forstå betydningen af ​​hver af disse breve:

  • lesbisk: Det refererer til dem, der er rent homoseksuelle kvinder, dvs. kvinder De Enig med hendes feminine køn og bare føle Tiltrukket af personer af samme køn.
  • bøsse: Som det angår De mænd i den tidligere sag, men tværtimod er rent homoseksuelle, Det vil sige de er i overensstemmelse med sin mandlige og er også tiltrukket af personer af samme køn.
  • Biseksuel: Betydningen af ​​esta ordet er velkendt, biseksuelle er Folk tiltrækkes til begge køn De har ingen konflikt, men med deres oprindelige køn.
  • Transgender: Det er at identificere med en anden genre Hvilken en tilhører ved fødslen eller køn Med enhver person, transseksuelle er en eller anden grund dem, der ikke føler sig identificeret med kroppen Med de blev født uanset deres seksuelle orientering.
  • transvestit: De er mænd, der føler behov for at klæde sig som kvinder, men ikke mænd ønsker at miste deres strukturelle identitet, betyder ikke Rent de bør homoseksuel, men generelt hvis de er homoseksuelle, kun De føler sig trygge iført kvindelige tøj og tilbehør.
  • Transseksuel: Transseksuelle er folk føler sig trygge købe WHO danner af identitet modsatte køn relaterede, I dette tilfælde de er til stede transseksuelle transvestitter men dette udtryk omfatter også kvinder Deres feminine uden at miste føler sig trygge iført struktur og handler maskulin måde.
  • intersex: Intersex mennesker er dem med begge køn, der er født med de udviklede kønsorganer af det ene køn, Har men andre kønshormoner og selv ved mange lejligheder, kan de have Begge par af genital, , Selv om en af ​​dem, så dårligt udviklet eller atrofisk. En af de mest berømte tilfælde af intersexuality var at Lilly Elbe, den første person i historien kirurgi til at ændre køn, Reflekteret i filmen Den danske pige.
  • Queer: Dette udtryk er en lille grab-pose, omfatter alle personer ikke føler sig Identificerede Med nogen af ​​de ovennævnte betingelser for en eller anden grund, kunne for eksempel være hittebarn ham aseksuelle mennesker.

Frihed er ikke et spørgsmål om køn

Uanset køn eller seksuel orientering, vi alle har fuldstændig og fuld frihed til at føler os selv.

er meget Vigtig tolerance og forståelse for en egalitær samfund, hvor farve, du alle har at bidrage muligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة