Hvad skal gøre, når jeg kan lide din bedste ven

Hvis du har mistanke om din bedste ven, der er begyndt at føle noget for dig, pleje. Hvis du ikke håndtere situationen godt Kan blive påvirket dit venskab. Du er nødt til at være klar, når jeg erklærer sin kærlighed til dig, og hvordan du behandler derefter. Men ... Hvordan kan vi være sikker på at jeg er forelsket? Vi har svarene på alle dine spørgsmål, så læs videre.

Det siges ofte, at mænd og kvinder ikke kan være venner Fordi enden kærlighed eller sex altid ender med at få i forholdet. Men esta Ofte sker, selv om ikke alle relationer er lige, og netop på samme måde. Før nogen formodninger du skal sørge for, at din ven virkelig har følelser for dig.

Tegn på, at jeg kan lide din bedste ven

  1. Indtil videre har jeg jokede, De fik dig ... men Pludselig er det mere stille og tankevækkende.
  2. Du har bemærket, at Konstant stirrer dig og når man ser, jeg ser tilbage.
  3. Du skriver beskeder WhatsApp eller Facebook Konstant, Da jeg gjorde tidligere kun lejlighedsvis.
  4. Det får du nervøs, når du bor alene, det låser mens taler.
  5. Det viser ikke en positiv holdning til de fyre, du 'ligesom, selv om de er gode spil.
  6. mærker uventede og meget særlige gaver, Du ved, hvad du kan lide og prøve at imponere dig.
  7. Rører din arm, talje fanger dig ... leder efter nogen undskyldning for at have fysisk kontakt med dig.
  8. Det er ikke objektiv, det er okay alt det, du gør, hvordan du klæder, dit hår&# 8230;

men&# 8230; Hvad gør jeg, hvis jeg kan lide min bedste ven?

Når du føler, at kærlighed er cruising i dit venskab, du kun har to muligheder, gøre, som om intet var galt, eller Hav modet til at spørge åbent. I tilfælde Begge, du kører Risici.

Før du beder Direkte, er det vigtigt at være sikker på ikke kun for dig at følelser, men Tænk grundigt over, hvad du føler. Måske er der noget i dig Det genopliver en slags kærlig følelse imod ham, men også Kan du blive generet deres følelser og holdninger til dig Hvis du føler noget mere end venskab for ham.

For at løse dette vanskelige situation hvor dit venskab er håbløst involveret Det er vigtigt, at du overhovedet tider vise respekt og du udtrykke dine følelser, så der ikke opstår misforståelser. Det vil være en vanskelig samtale, men Det er det bedste, du kan gøre for ham som en ven. Hvis du vil have lidt hjælp, kan du bruge nogen af ​​disse sætninger til at sende en mand til friendzone uden skade.

Når din bedste ven erklære sin kærlighed til dig

Hvis det er frigivet, og din bedste ven fortælle dig, hvad jeg føler for dig, du skal give et svar Betragtes.

Reflektere over dine egne følelser, Måske har du også du føler sig tiltrukket af ham og du havde ikke bemærket Indtil nu. Giv det en chance, og hvis du virkelig forsøge du kan arbejde som et par.

Men hvis du ikke føler noget for ham, Du bør være ærlig og fortælle dig, at du 'bare ønsker som en ven. Uundgåeligt du føler dig dårligt i et stykke tid, men hvis du stadig betragtede ham og behandle ham som altid, i sidste ende alt vil vende tilbage til normal.

Din venskab kan ændre sig, men ikke værre. Faktisk er det endda udvikle maj. Nu I vide bedre og har en tillid, der kan opnås med få mennesker. Og hvis du passerer en lang tid uden at se dig, vil det virke, som om intet er sket Når du kommer tilbage til at tale om noget.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron