Avance Zara Spring-sommer kollektion 2015 [FOTOS]

Avance Zara Spring-Summer 2015 Collection. Samlinger forår-sommer 2015 og kommer til butikkerne. I dag starter vi med den nye kollektion af Zara. Det er kendetegnet ved minimale smarte neutrale farver og mørke centreret linje Hvor de lineære former vige for de mest uventede detaljer. Hans forslag til næste sæson er afslappet, elegant, let og meget sofistikeret også for at imødekomme alle behov.

, Selv om mange farver er båret ind i næste sæson, Zara igen satse på neutrale toner og grundlæggende gerne hvid, sort eller navy. At det skal bemærkes, Zara Lookbook og tager ud flere kampagner Hvor vi kan værdsætte alle de nye tøj og tilbehør, for nu kan vi kun nyde et preview af forår-sommer, hvor de Bland med nogle elementer er stadig Den vinter.

Det er ikke nyt Bestemt, mærket til formål at gøre let og behageligt for hverdagen indsamle, men alligevel meget elegant. At starte vi foreslår at underskrive rør kjoler med bådudskæring eller ærmeløs, og løse stil kjole tresserne, Hvilket er en af ​​den tendens ses i Milano catwalk forår-sommer kvinde. Der er mere nutidige og moderne Også modeller med asymmetrisk nedskæringer, læg og drapering detaljer. Som for skinny bukser stribet bukser modeller har med gingham mønstrede af hendes ankel og glatte bukser og stemplet Med de nuværende nedskæringer elastiske og komfortable materialer. At bukser er stram lykkes. Zara til næste forår nederdele er midi stil og rør med hud væv eller stemplet effekt, vi har også midi Flared Nederdele med volumen eller stil, men meget kortere.

til tops hø afgrøde toppe lang ærmet stribet mønster Hvilket kombinere med tragtformet nederdele med det samme mønster. Der er også en dejlig top i sort med lyse flæser på ærmerne. Plaid shirts er stadig fuldt ud gyldig til foråret, så Zara føjer dem til Hans samling, men i blødere eller neutrale farver. Top tøj er lavet i blød jersey oversize trøjer og toppe som punkt arbejdede. Se også kombineret leopard print t-com, organisk bomuld skjorter Pied, stribede skjorter&# 8230; Hvis du er på udkig efter jeans foråret indsatser på forskellige modeller, vi foreslår i Zara jeans bootcut, mager, Flaret&# 8230; Jeans i sort tendens vil være næste forår, bukser, at fordi de er kombineret med alt.

Den supplement af Zara er meget mode og opfylde de mest trendy tendenser i sæsonen. For eksempel har vi en bicolor snoet stiletter, stil læder taske og meget mere appelsin Tager tilbehør. Besøg vores galleri for at se de nye Zara tøj og tilbehør.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 51


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة