Nike Dame sommer 2015: De fleste mode modeller [FOTOS]

Nike Dame sommer 2015: De mannequiner. Sko kollektion til sommer 2015 Nike kvinder er fuld af mode modeller og innovative sportssko, minimal chic stil eller struktureret&# 8230; Modeller Ideel til sommer fodtøj. Mærket har specialiseret sig inden for Netop sportssko dedikeret til kvinder, der fokuserer på at skabe sofistikerede former, med forskellige designs og kromatiske detaljer, der vil gøre Bestemt vi ikke gå ubemærket hen.

de undervisere De har i de senere år blevet et væsentligt supplement mode. Specialiseret designarbejde mærker som Nike er forpligtet til at skabe sportslige modeller og elegant med afslappet udseende til at supplere vores sommer touch. Så i betragtning af sommersæsonen, mærket tilbyder et bredt udvalg af sko med masser af farver og de klassiske former MEST: grundmodeller, stil boot versioner og strukturerede kompositmaterialer. Som du kan se vores galleri browsing, herunder sneakers til forår / sommer 2015 modeller med Nike modernister og dekorative detaljer af karakter overholdes.

De lave sneakers, Den mest anvendte er af kvinder I de varmere måneder, der er versioner af minimalistisk stil i klassiske farver som sort med hvid kontrast. Elegant sko, du kan bære afslappet tøj og selv med at arbejde, fordi de kombinerer godt med mange farver og stilarter tøj. Der er plads til forskellige Også hvide sneakers modeller, esta absolut trend forår / sommer 2015. Der er versioner i glat læder på toppen og mere strukturerede og velcro stropper med. Sneakers i sort med sål vige for modeller, der er inspireret af formen på sneakers til løb, kreationer til Nike anvende de typiske sommer farver som pink, turkis, intens blå og rød samt modeller med abstrakte mønstre på gradient flerfarvet blomster print eller. Skoene spise med blomster steg udskrive i farver som blå, rød og lyserød. Disse nyeste modeller er perfekte, hvis du er på udkig efter en romantisk og elegant look til dit udseende.

Modeller høje sko, booty stil er perfekte til excentrisk og ikke gå ubemærket hen. Sneakers Laser skåret i toppen, i nuancer som hvid og sort, meget let at kombinere forskellige typer af beklædningsgenstande med. Andre modeller laklæder kjole sko med fantasifulde mønstre eller bicolor med farve blok design. Besøg vores galleri for at se alle modeller af Nike sko til sommeren 2015.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 86 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo