Æsops fabler Børn: Udarbejdelse af den bedste

En sjov måde glad for læsning og på samme tid, lære værdier lige så vigtig som kærlighed, loyalitet, pligtfølelse og mange andre. Disse noveller De omfatter moralske, værdifulde erfaringer til undervise værdier til børn, Har forældre eller lærere til at forklare børnene. Æsops fabler også ledsaget af farverige tegninger Ofte eller billeder for at gøre det endnu mere sjov og engagerende læsning. Her kan du finde en samling af de bedste fábuelas. Vælg din favorit.

Mæt ulv og får

Det var stor dag for en berømt ulv i hele amtet til ITS umættelig sult. Faktisk endda uden at løfte en finger, HAVDE jeg formået at få en fremragende raptor, fundet tilfældigt på gulvet, påvirket af en jæger Allerede og ADH forberedt en middag egnet til konger. Ulven, efter at have spist sig mætte, gik ind i skoven for en gåtur. Der mødte han med en sagtmodig får, rædselsslagen ved den frygtindgydende bæst Kendt for sine fjender, jeg kunne ikke engang bevæge sig, lammet af frygt.

Ulven, mere ved instinkt end af andre grunde, Greb dæmningen holdt hende tæt, meget tæt. Han fanger den, men først efter jeg indset, jeg havde ingen appetit. Det var nødvendigt at finde en gyldig grund til at frigøre fårene uden at miste Hans berømmelse grund. &8220; Jeg har besluttet&# 8221; Said ulven &8220; Jeg vil lade dig gå, så længe du udsætter mig tre ønsker intelligent. Forvirrede får, efter at have tænkt et øjeblik, svarede: &8220; Nå, den første ting, du ønsker er ked af aldrig kendt. For det andet, jeg ønsker at se dig blind. Men da ingen af ​​disse ønsker er strålende, nu ønsker jeg, at al din slags er forbandet, fordi du har spist Hundredvis af mine venner, der aldrig skade dig. Uventet, ulven, i stedet for at blive vred, sagde: &8220; Jeg sætter pris på din ærlighed. Du har haft en masse mod til at sige, hvad du virkelig mener, og dette vil sætte dig fri. Siger dette, får og løsladt, med et nik, den inviterede væk. den moralske Det er en gave, der oprigtighed er værdsat af intelligent, stand ikke krænket af mennesker loyale udsagn.

blæsten og solen

En dag, vinden og solen begyndte at skændes om, hvem der var mest magtfulde på jorden. Nordenvinden og Solen omstridte løbet Hans beføjelser, og De ville besluttede, at denne titel corresponden var i stand til at strippe, at deres tøj af så en rejsende kommer ned ad vejen.

Vinden startede først, blæser voldsomt; og manden presset mod ham Hans tøj, Så vinden slog hårdere; men mand, irriteret over den kolde, blev en anden kjole placeret. Hun ender, rakte det til solen.

Jeg begyndte forsigtigt belyse, og manden tog sin anden kjole; Derefter langsomt jeg følte hans mest glødende solens stråler, indtil manden ude af stand til at modstå varme, tog sit tøj til at bade i en nærliggende flod.

Moraleja: At være overbevisende er mere effektivt end at bruge vold.

The Eagle og Fox

En ørn og en ræv nære venner, der var besluttet at leve sammen med tanken om, at styrke deres venskab. Så ørnen valgte en meget høj træ for at lægge æg Deres, mens ræven lade deres børn under brombærranker på jorden ved foden af ​​det samme træ. En dag ræven gik på udkig efter hans mad, ørnen var sulten faldt på brombærranker, jeg tog zorruelos, og derefter en hun og deres unge regozijaron med en fest.

Returneret ræven og såret af død Deres unge spekulerede på, hvordan hun kunne være et jordbaseret dyr, ude af stand til at flyve, jagter fluer At man, måtte nøjes med den trøst af de svage og magtesløse: Curse Hans fjende på afstand.

Men ikke længe efter ørnen modtaget betaling fra Hans forræderi venskab. De var hyrder på området ved at ofre en ged; Ørnen faldt på hende og Viscera der stadig havde ild, hvilket placerer den i sin rede var. En stærk vind kom og fremsendte ild til halmen, hans små eaglets Også afbrænding, som ved små endnu Vidste ikke flyve, som kom til jorden. Så løb jeg ræven, og stille og roligt åd alle eaglets i øjnene af hans fjende.

Moraleja: Må ikke forråde den oprigtige venskab, For hvis du gør, før eller senere, vil du modtage din straf.

Ræven og panter

Ud over en skov af duftende asketræer var en smuk krystalklar sø foran dem, to unge dyr, kærtegnet af en blid brise, så hans overvejelser, ser på hans stolte leje og hårfarve.

Det var et slankt panter og alt for søde ræv. Ønsker du at sammenligne min figur med din?&8221; Panther svarede: &8220; Du er klodset og små, og jeg er slank, slank og fleksibel. Fox, efter at have lyttet roligt svarede: &8220; Måske vil jeg være mindre smuk og mindre, men jeg er stadig mere smuk og mere sympatisk. Og mit hår er afgjort tykkere og varmere end din. Hvis du skulle til byen, du ville se helt et par damer er iført min smukke bløde hud, undertiden rød og nogle gange sølv&# 8221 ;. Når mere og mere arrogant, panter, jeg sagde: &8220; Som for hår, ja, mine er kortere, men mere poleret og skinnende, også i min familie der for at vælge fra et udvalg af farver&# 8221 ;. Hans legekammerat Fox indså, at var useriøst og plejes kun for deres fysiske udseende, jeg så har konkluderet: &8220; Kære ven, du er sikkert beundret af alle for din ydre skønhed. Men jeg er meget værdsat af min intelligens og snuhed. Jeg kan forsikre dig, at disse er de vigtigste kvaliteter i stedet for fysisk skønhed&# 8221 ;. Hørte disse Ord, panter var ikke i stand til at argumentere noget i hans vegne og bare tiet Om bevis for de faktiske omstændigheder. den moralske Det er intelligens og venlighed er to meget værdsat og værdifuldt end fysisk skønhed kvaliteter.

The Town Mouse og Country Mouse

En dag, en by mus Gik til at besøge Hans fætter på området. Den fætter boede simpelthen, men hans ven elskede byen og gav ham en varm velkomst. Bacon og bønner, brød og ost var alle jeg kunne tilbyde, men Frivillige. Byens mus vred Hans lange næse og sagde: &8220; Jeg kan ikke forstå, kære fætter, som du kan trække frem med mad Sådan en usling. Kom med mig, og jeg vil vise dig, hvordan man lever. Når du har brugt en uge i byen, kan du ikke stå livet på dette område&# 8221 ;. Sagt og gjort, de to mus Gik ud og kom til huset i byen sent om natten. &8220; Vil du have en drink efter en lang rejse sådan?&# 8221 ;, byen mus Spurgte høfligt; Hans ven og har ført til Riddersalen. Her resterne af en fest af rig og straks begyndte at fortære kager, syltetøj og fundet alt var fint. Pludselig hørte de gøen. &8220; Hvad er det her?&# 8221 ;, vole spurgt. &8220; Åh, de er bare hunde af huset&# 8221 ;, Sagde anden. &8220; Jeg kan ikke lide denne musik, med måltider&# 8221 ;. I det øjeblik gik døren op og to store mastiffer: de to mus knapt haft tid til at hoppe og løbe. -&8221; Farvel, fætter&# 8221; Saeed markmus. &8220; Hvad! Skal du så snart?&# 8221 ;, Spurgte den anden. &8220; Ja&# 8221; Said musen: &8220; Bedre bønner og bacon i fred end kager og marmelade i angst&# 8221 ;. den moralske: Rigdom er ikke alt i livet.

The Goose, der lægger guldæg

En mand havde en kylling hver dag lagt et guldæg. Jeg var ambitiøs, som jeg begyndte at tænke, at dyrene skal have inde i en guldbarre. Så besluttede jeg at dræbe hende til at tage baren og fundet hønen Det var bare ligesom alle hans slags. For at nå elleve al den rigdom tabt, selv den smule, de havde. den moralske Det er, at vi skal være tilfredse med de varer, vi besidder, og insatiably umuligt ikke at begære rigdomme.

Du kan også være interesseret i: Traditionelle Stories for Children: Den bedste samlinger og opdage, hvordan at opmuntre dine børn at læse Blandt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 69


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo