Sådan beskære julestjernen Poisentia eller efter jul

Når julen passerer vi er altid gode minder vores kære med, men også en masse genstande er karakteristiske for esta festival, som den traditionelle jul plante. Hvis du ikke ved, hvordan man kan tage sig af hende, viser vi hvordan man beskære julestjernen Poisentia eller efter jul.

Fall blade Poisentia eller julestjerne

Julestjernen er den mest karakteristiske jul plante, men som alle levende ting har brug for en grundlæggende pleje at overleve indtil næste år.

Den første ting at overveje er, at Bloom blade er netværk produkt, så Det er normalt at ende med at falde. Mange mennesker forbinder ESTA Med død symptom på anlægget, men intet er længere fra virkeligheden.

Beskæring Skal ske lige efter julestjernen har mistet alle sine blade, Både røde og grønne. Normalt Dette sker til slutningen af ​​januar eller begyndelsen af ​​februar, meget afhænger af den, selv om temperaturen i dit område eller fornemmelsen af ​​huset.

2. Skær stilkene

Når Poisentia ikke længere har blade, ideelt du klippe deres stilke at efterlade en Ca. 10 cm højde ca. Derudover skal du Præsenter Fjern den mindste Frempinde Så de ikke absorberer fugt og efterlader den måde klar til tykkere.

3. tætning det

Hver gang en plante beskæring er nødvendig forsegling af enderne af stilkene, siden åbningen cut er en plante, der kan indføres af skadedyr eller infektioner kan gøre dig syg At. For dette er der produkter på markedet, men meget effektiv hjem afhjælpe er at bruge smeltet stearin.

Tips

1. Brug handsker

Handskerne er afgørende, når man skal beskære din julestjerne eller enhver anden plante, og at SAP kan være meget irriterende hvis i kontakt med hud eller slimhinder. Første ting er beskyttet!

2. Tilsæt gødning

For planten til at vokse hårdt og forblive sunde for næste år, vil det være nødvendigt nogle Universelle flydende gødning. Det er bedst at bruge hver 10 dage, , Selvom du kan gøre det i en bredere sigt.

3. Tilbyd ham mørket

For at holde en sund din Poisentia skal altid huske på, at det er en vinter plante, så du bliver nødt til at 12 timers mørke dagligt. DERFOR, især om sommeren, er du nødt til at holde det i et rum, der kan tilbyde sådan dysterhed. Ja, husker ikke at sætte det i soveværelset, da det fortsat en giftig plante. Det vil komme næste år i perfekt stand!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 93 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة