Freesia have: plantning og når til særlig pleje

Fresia Have, hvis navn er Freesia hybrida videnskabelig, efterår er en løgplante, der tilhører familien af ​​iris-familien. Den er hjemmehørende i Afrika. Du kan måle 50 cm høj. Dens blade er mørkegrønne og meget smalle, klokkeformede blomster ITS kan være multi-farvet, rød, hvid, gul&# 8230; og udsender en meget duftende lugt. Vi mener, at vil være perfekt til din have.

Den anbefalede at dyrke Det er fra september til dato januar, vi Fordi Said, er en plante efterår. SOW er meget simpelt, du skal distribuere pærerne Mellem dem en afstand på 10 cm og i en dybde på 5 cm. På denne måde vil de vokse sig stærkere og har en bedre effekt, hvis planterne i gruppe og give en mere dekorativt udseende til din have.

Du skal beskytte dem mod kulden, fordi de ikke gør noget rigtigt. Du er nødt til altid at holde i kølige, mørke steder, som overskydende sol visner blomster tidligt.

Du kan dyrke freesier også i potter eller kasser uden nogen problemer, afhængigt af hvor meget du ønsker at plante pærer Disse større eller mindre Bør være, bør den anbefalede dybde af potten eller plantageejer være mindst én 30 cms.

På den anden side er det en hårdfør plante, bare har problemer med skadedyr og sygdomme. Sjældent er påvirket, Det er heldigt. Så du ved teorien, nu tager det praksis at din have!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 22


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة