Tulipanløg: Pleje og vedligeholdelse til at vare længere

Lær at tage sig af tulipanløg at vare meget længere og kan fortsætte med at nyde dem år efter år, som var det den første.

Tulipaner er blomsten af ​​Holland. Hvis du er rejst til dette land nogensinde sikker på, at du ikke kunne modstå at bringe dig nogle tulipanløg at plante i din have eller terrasse. Du kan finde denne dejlige blomst blomsterhandler også overalt i vores land, men skynd dig at få fingrene i nogle løg, fordi blomstringsperioden Det er ved at begynde.

Pleje Om tulipanløg er en enkel opgave, men du er nødt til at overveje flere aspekter Både til anlæg og at opbevare dem i løbet af sommeren. Vi afslører jer alle til at nyde sarte blomster Disse længere.

Du skal begrave pærerne Om 15 cm dyb i en gryde med god dræning uden gødning. Efter vand dem med vand. Hans farverige blomster og lange stilke vil spire Med ankomsten af ​​foråret.

Tips til at holde

Du kan efterlade dem i jorden i fire eller fem år i træk uden skader, men hvis du er nødt til at få dem til at ændre gryde eller du ønsker at give, er det bedst du gøre, når stilken er død. Uddrag dem fra jorden, og lad det tørre i solen at forhindre forrådnelse. Retírales rødder og gemme dem i en pose eller papæske og dække dem med avisen. Du kan have op endnu et lag af løg og re-cover med papir. Dette vil hjælpe dig med at holde tør løbet af året.

Gem kassen på et køligt, tørt sted, så planterne holdes At i perfekt stand indtil den følgende efterår. Et skab eller garage kan være de perfekte steder, du bare undgå direkte sollys Nødt til.

Tulipaner er en smuk løgplante nem vedligeholdelse Hvilket pryder hvert hjørne af din have eller terrasse hele foråret. Husk at plante dem i efteråret og gemme dem på et tørt sted væk fra direkte sollys i løbet af sommeren, hvis du vælger at fjerne dem fra landet, hvis ikke, kan lade dem i gryden Indtil det følgende år. Når blomsterne er perfekte til at dekorere huset eller gøre buketter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 9


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة