Marta Sánchez: Husker Hans afdøde tvillingesøster

Marta Sánchez Det er blevet mere melankolsk end nogensinde. Madrid skuespillerinde Mindede gennem dine sociale netværk tvillingesøster Paz, Allerede afdøde gør 12 år efter at have lidt længere tids sygdom, men det er klart, der husker hver dag passerer. "Godnat ... Pacina. Hver dag i mine tanker. Jeg savner dig hver dag mindre, sjæl søster", og jeg Ledsaget esta Sentimental kommentar til et foto af hendes tvilling. Et knus, Marta.

De er dårlige dage for sangeren Marta Sánchez, At gennem sociale netværk ville vise, at ikke en dag, husker ikke hendes tvilling Paz, som Han døde i marts 2004 efter at have lidt af kræft. Senere sangeren gennem prøvelser alt var også Wents men heldigvis et chok.

Din kommentar på netværket med foto af hendes søster var en pige, når hun siger det hele: "Godnat ... Pacina. Hver dag i mine tanker. Jeg savner dig hver dag mindre, sjæl søster". Tabet af en familie er hårdt, men hvis ovenstående er under disse omstændigheder, og at være en tvillingesøster Hvem var så forenet, slaget er endnu større.

Givet esta kan vi kun sende et stort knus og sige sangeren kan være lykkelig, fordi hans søster Paz sikker er dig og se meget stolt alt er at få.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 24


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer