Hunde: nærmere bestemt racer [BILLEDER]

Små hunderacer. Har du opfordres til at have en hund? Der er også små børn derhjemme? I dette tilfælde er de mest bekvemme løsning er at vælge lille hunderace. Gå ikke glip af vores nedenstående forslag.

Ved tidligere lejligheder har vi vidst, hvordan at hækle frakker til hunde, vi har tilbudt rådgivning til at bringe hunde og katte til din ferie eller en naturlig løsninger til at vaske din hund. Så vi fokuserer på små Vide hvad hunderacer Disse mere kærlige og intelligente, perfekt, især hvis der er små børn i hjemmet. Vær opmærksom på!

 1. Pudler Det er en følgesvend hund. Hertil kommer, at puddel er en meget smart hund Det efterlader ingen ligegyldig Når du går med spring tegning. Også den Poodle har en meget behagelig personlighed.
 2. den Bassethund I dette tilfælde har vi en race af jagthund. Hvis noget kan fremhæve din personlighed er den lethed det.
 3. den Volpino Denne hund ansigt formidler intelligens. Dette er en levende hund. Hertil kommer, at Volpino har en stærk karakter og frem for alt, en følgesvend hund.
 4. Shar pei Dette er en hunderace med oprindelse i Kina. Gennem årene har det udviklet sig støt siden dens oprindelige udseende.
 5. De gravhund pølse peroo Det er en race af tysk oprindelse. Dens nysgerrige form gør det attraktivt, i virkeligheden, er det let at identificere identitet Fordi det populært kaldes kendt som "gravhund".
 6. Jack Russell Terrier Dette er en meget livlig hund og frem for alt, legende. Også Jack Rusell Terrier personlighed Sender en disposition til dominans.
 7. Laguna hund Romagna Hvis du vil have en trofast hund, er dette kapløb, som du skal decantarte. Også, det bemærker i det der passer perfekt til andre dyr. Skal det være anekdotisk esta bemærkede, at løb er hovedsageligt bruges i søgningen efter trøfler.
 8. Yorkshire Hvis du vil have en hund Dette er uden tvivl den mest egnede hund. Yorkshire elsker at blive hjemme og kontakt med mennesker.
 9. Dværgpinscher Den Denne lille hund har en rastløs natur. Det er frem for alt meget legesyg og ikke et øjeblik er ikke stoppet. Det er perfekt til de husholdninger, hvor der er små børn.
 10. maltesisk Vi står over for en hunderace kræver særlig pleje at på grund af deres tykke hvide pels. Hertil kommer, at maltesisk står for tapperhed og kan endda blive betragtet som en hund alarm.
 11. den Pekingeser Denne lille hund er et tilbud og følelsesmæssig løb. Derudover er vi er meget overbeviste At tale om en hund, men ikke praktisk lever side om side i hjemmet med hunde af andre racer er det ikke passer Fordi Godt med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة