Kinesio Taping: Hvad er de og er de brugt Hvornår?

Kinesio Taping I betragtning af navnet er bandager eller farvede strimler. Hvad er de til?, Når De brugte?, fungerer de? Det er nogle af de mest almindelige spørgsmål om en teknik Hvilket i de seneste år, ikke kun De har tilsluttet eliteidrætsudøvere. Blandt andre effekter, farvede strimler Disse nysgerrig Forbedre cirkulation, reducerer betændelse og fremhæve farven. Vi bemærker, hvis du kan lide sport og har haft nogle skade problemer.

Atleterne var de første til at vise dem ud, men du kan se i alle fitnesscentre. Nogle nysgerrige farvede strimler strategisk placeret på visse områder af krop. Hvad er de til? De kaldte Kinesio Taping eller Medicinsk Taping og er blevet en ny teknik til at reducere symptomerne på smerte og inflammation forårsaget af visse skader og forbedre øge omsætning. Er elastiske bandager, bomuld, allergivenlige lim, meget mere æstetisk, Selv, ud over at hjælpe helbrede skade Forbedre muskeltonus og lette lymfedrænage. For at være effektiv bør du kombinere dem med behandling fysioterapi.

Bandager eller farvede striber på den trækkraft øve hud, Styring til forøge afstanden mellem den og musklen til at reducere inflammation. De hjælper Kontrol Forøg eller reducer smerte og muskeltonus Afhængigt af hvordan strimlerne er placeret. Ikke til dem, hvis de har sår, trombose, hjerte og nyre problemer eller karcinomer.

Blå, rød, gul eller fuchsia er de mest almindelige farver Kinesio Taping. , Selv om de seneste undersøgelser vist, at have brug af farver er uafhængig, det er blues er sikker på, at Primært brugt til inflammatoriske læsioner og ledbånd, og røde og fuchsia muskler til at slappe af.

Når det bruges?

De bruges primært til rygsmerter eller fælles og Afløb. Således for eksempel, hvis brækket, de kan anvendes til at dræne hæmatom De normalt forlade.

For dem, der dyrker sport så nyttige som de kan være en god allieret for at komme sig efter eventuelle skader (kontrakturer, tendinitis ...). Hvor længe har du at bruge dine strips? De råd, Mellem to og tre dage. Den måde Placeret De er (i form af X, Y eller interval) vil afhænge af skade og muskler beskadigede område. Før du placerer strimlerne skal konsultere en professionel (sports fysioterapeut) at vurdere både skaden og for den korrekte placering af Kinesio Taping.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 5


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة