Scrunchie returnerer: mode er vintage 80 [BILLEDER]

Scrunchie returnerer: 80'er mode er vintage. Efter bombningen af ​​læbestifter i mørke farver og chokers&# 8230, du spiser et andet fad af 90'erne og 80'erne: de Coleteros. Dette tilbehør Madonna brugt det på mere end én lejlighed og stjernerne i kult-serien: såsom Fede fritimer og følelsen af ​​at leve. De Coleteros, fortrinsvis i stoffer og farver, har fejet landingsbaner og berømtheder. Det er et perfekt tilbehør til berigelse af en halv bolle eller chignon hår. Selvfølgelig er dette ikke en tendens, der kan appellere til alle, men mere end én Bestemt se coletero denne sæson.

Mode er cykliske og hver sæson retur trends og mode fra fortiden. Så efter at have oplevet et afgørende bidrag til skueplads for mange af tendenserne i 80'erne og 90'erne tilbage, det er det perfekte sted at komme sig fra bunden af ​​din skuffe nu de Coleteros. Denne hår tilbehør (at alle kvinder 30 og ældre nogensinde har brugt i sit liv) er bestemt til at være en af ​​de førende hårpynt næste sæson. Der er mange berømtheder bruger Coleteros WHO: Selena Gómez, Jennifer López og Rita Ora. Tror ikke, at være en tendens til en anden tidsalder ikke kan tilpasses til nutidens frisurer og udseende.

de Coleteros du kan bringe på mange måder, for eksempel med en bue, høj og lav Enten. Det er placeret rundt om muldvarp til at give et strejf af glamour til håret fuld og ser. En anden mulighed er at bære en elastik en halv bolle, dvs hår på gulvet og semericogido med en høj bolle. Også pigtailed frisurer er en god måde at bære en elastik. Du kan lave en lav, medium, høj, hestehale til side&# 8230; Alt vil afhænge af dine individuelle smag. Du kan også lave en fletning en elastik og sætte Både toppen eller i bunden af ​​fletningen. Hvis du er en Nostalgisk satsning for en høj hestehale til den ene side og tilføje en elastik, Denne frisure, som du direkte til at transportere 80 børn. Besøg vores galleri for bedste Coleteros og frisurer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 53 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo عيون منتفخة