Pareos strand: hvordan du placerer at ligne en model [FOTOS]

Kender du, hvordan du placerer din sarong strand til at ligne en model? I de seneste år, i tillæg til den bikini eller badedragt, har de indført mange tilbehør til at danne en perfekt tid til at gå til stranden eller poolen i sommer look, og en, der kan ikke gå glip af i vores taske er sarong. Denne beklædningsgenstand er designet til at erstatte kjoler; for sin store alsidighed, kan vi kombinere så vi vil, og hvordan vi har lyst til, skjuler de områder, vi ikke kan lide for meget af vores krop, eller en anden Enhancing. Her er et par tips til dig at lære at bruge det.

Trendy strand saronger

Kvinder Har stor lykke at se forskellige udseender hver dag brugt solbadning på stranden, og det er, at vi alle gerne, at Da vi kom op at opfriske i havet eller en drink i baren, se vores flot outfit. For at gøre dette, kan vi vælge mange strand tilbehør, der kan fuldføre en perfekt stil for vores solskinsdage, ligesom broderi hat, tørklæde, solbriller og tøj af alle slags, men en af ​​de mest stilfulde er Pareo.

I de senere år esta beklædningsgenstand har Bliv et dagligt syn for enhver kvinde på stranden, og hver bruger det som foretrukket, selv håndklæde; Hvis du ønsker, hvad der er trendsetter og et elegant look, siger Disse tips og du vil skinne med lys.

Sarong kjole typen

Der er mange måder at bære din sarong efterligne en kjole, men vi Forklar de to mest let og stilfuld.

  • sarong bundet om halsen: Det er en af ​​de stilarter, som vi kan se mere på stranden denne sommer, fordi det er meget let at placere, Også meget moderne og perfekt til dem, der ønsker skjul gut. Vi må bare tage det sarong af to ender fortløbende og passere fra bagsiden fremad. Når der krydsede ender og bringe tilbage til halsen gør en knude. Hvis du tror, ​​din sarong er for stor, og ønsker skinne ben, Fold i halve og udfører den samme handling.
  • sarong æresord: Dette skema anbefales til kvinder MEST der bruger bandeau bikini eller badedragt stil, men hvis du ikke har, kan du prøve at sænke stropperne eller endda tage din top, hvis du lægger det Fordi, vil ingen lægge mærke til. Placer dig selv lige som før og i stedet for at krydse enderne, i brysthøjde anúdalos hvor du vil, kan det være en Central knude eller side, og hvis du ønsker det kortere, fold det på midten.

Sarong kjole i orientalsk stil

Se på billedet, at vi viser at sætte orientalsk stil sarong, Eller hvis du foretrækker det, kan du justere det lidt i taljen for at fremhæve denne del. Længere eller kortere, off skulder stil, eller mini shorts, valget er dit.

Sarong skørt typen

Dette format er selv meget enklere end før, og for dem der er så heldige at bære en flad mave, kan slentre langs stranden med sin sarong i taljen, som også skjule den overskydende hofte. Med sarong Som æresord, gøre det samme, men i hoften, længere eller kortere, og hvis du foretrækker at asymmetrisk skørt, Tidligere den foldede matching delta.

Som en top

Hvis ovenstående måder at bære en sarong Du har Syntes enkel, det er i endnu højere grad. Du skal blot at binde din sarong fremad danner en bolle. Vær sikker på at gøre en stærk knude uden dig stramme, så du kan få komfortabel.

Nu ved du mere om denne så alsidig beklædningsgenstand, Gå videre og teste dig selv Med de farver, du foretrækker.

Du kan også være interesseret i: Saronger mandala gå til stranden [FOTOS] og tendenser Sommer 2017: sandaler med pomponer og kvaster [FOTOS]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 68


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة