Stadier af hjertesorg: Funktioner og tips til at overvinde dem

den lovelessness etaper De er forskellige og har Lignende Kendetegn. Hvis du går gennem en adskillelse og den efterfølgende sorg lige nu, giver vi dig nogle tips at overvinde hvert trin den bedst mulige måde.

stadier hjertesorg

Og du er den, der sluttede forholdet, din partner, eller der har været på gensidigt aftalt, kan vi etablere fælles etaper Både i sagerne:

  • Psykolog effekt. En pause du producere en psykologisk effekt på begge sider. Virkeligheden i afsked ryster hænder med den desorientering, til fase, hvor det ses Denne person vil ikke længere At være sammen med dig, som jeg har gjort hidtil.
  • Vrede. Tristhed for hvad der skete, kan føre til vrede. Vrede for ikke at redde forholdet, vrede for ikke at have gjort mere for hinanden og ikke at have indset de fejl.
  • Længsel. Den tidligere punkt, vi skal tilføje dette: Ren nostalgi. Gaver Begynder at huske de øjeblikke, anekdoter&# 8230; De er genoplevet og sådan intensitet Med Det ser ud til at komme en anden måde.
  • Rastløshed. Hjemve Henviser til fortiden, den bekymring, fremtiden. Frygt og usikkerhed før nyt kapitel i livet Hvilket er at blive skrevet. Hvad bliver det næste?
  • Assimilation. Formentlig er det den sidste fase af hjertesorg. Du indser du har begået fejl, du, du se dem fra et objektivt synspunkt, lære af dem Det, og du holder op med at tro den anden var skyld i alt.

Hvor længe er de stadier af hjertesorg?

Varigheden afhænger af Living With Denne person, af fælles ting og hver enkelt gang. Men man kan sige, at de faser af hjertesorg De holder et helt år, som hjemve og fortvivlelse ikke helt overvundet det er gået igennem Indtil fødselsdag, jubilæum og andre særlige dato. Det er vigtigt at huske Disse datoer I løbet af det første år, især for at lade følelserne flyde, komme frem i lyset og undgå at falde i en dyb og unødvendig sorg.

At overvinde en pause i den bedst mulige måde, må vi gå gennem alle faser eller næsten alle, der er givet den nødvendige tid at assimilere og analysere, hvad der skete. For at holde hvad der er godt og forsøge at glemme den dårlige når du lære det hele. Når en pause helt overskredet Det tager ansvar og den del af fejlen brud, mens fejl og andre dyder anerkendes; Det begynder at tænke på ental i stedet for flertal og er klar til at skrive den næste linie i livet.

Være klart, at den anden person Kunne du genopbygge sit liv før, hvilket kan medføre, at du mere modstridende følelser, ved ikke, om du foretrækker at juble eller gøre dårligt. &8220; Han er glad og hvorfor ikke mig?&# 8221 ;. &8220; Hvorfor ikke det der går galt som mig?&8221; De er Normale spørgsmål De truende enhver hoved. lave en udøvelse af empati Og derefter en af ​​personale se til dig og din fremtid, Fokus på de sidste og har det som en vigtigste mål.

For at gøre dette, tøv ikke med at have familie og venner, Venskab er altid terapeutisk. Læg planer for dig, hvordan du føler Talk About, vil du spille nogen sport, selv hvis walking en time om dagen, nedskrive dine tanker på papir og ikke haste for meget, over en breakup tager tid. Prøv at undgå kontakt med din ex-partner, selv gennem sociale netværk, i det mindste for en tid, vil det være enklere for begge.

Endelig skal du huske At ingen beder dig om at helt slette den levede forhold, Forsøg på at integrere på en positiv måde i går i din nuværende og din fremtid. den positiv holdning Det er afgørende at overvinde hjertesorg.

Du kan også være interesseret i: Hvordan at vide, hvornår at ende forholdet og til parterapi: Overvindelse patologisk jalousi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 39


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron