Håndværk for Kids: skærper din fantasi med en collage [FOTOS]

Håndværk for Kids: skærper din fantasi med en collage. Skal være aktiv og især med børn. Enhver aktivitet, vi gøre med dem i sidste ende vil en meget gavnlig virkning I Hans personlighed, i hans skuespil og udførelsen af ​​deres fremtidige aktiviteter. Vi ved, du har travlt, men vi er nødt til at tilbringe tid sammen med vores børn beskæftiget med en aktivitet, du tilbringer i hvilken de og vi godt. Denne gang vi agter at gøre noget så enkelt som en collage Hvilket udover i at kunne udføre Med fotos til senere brug i dit hjem fomentaréis fantasien af ​​små, Hvis ydelser ekstraordinær kort og lang sigt. Du ville give tanker til at gøre en collage!

Stimulere fantasi og kreativitet af børn er ikke bare et spil, hvor de afslører, hvad de mener eller hvordan de ser virkeligheden eller dine tanker, men det er alt også af fast At lære for fremtiden, Hvor det vurderes, at en stor del af børn, hvis barndom har-været baseret på fantasi og kreativitet Har i voksenalderen Øget evne til at håndtere problemer, stop løse problemer i dit liv, der opstår hurtigt og nå har en stor fremtid.

For dem, hvis børn musikalske talenter er ikke alle gode, er der altid andre alternativer og gøre håndværk er en af ​​dem. I dette tilfælde de tilskynder opfindsomhed, Opnåelse mål og rejst en indledende model og se på mulighederne for at nå det fra sporene og materialer ved hånden. I dette tilfælde du indser vi plante, for eksempel fofuchas At håndværk: såsom dukker er det store hit med unge og gamle.

Og for at fuldføre, eller tilføje et andet punkt i fantasi og dygtighed til vores børn, foreslår vi at gøre med dem noget så enkelt som en collage.

Hvordan man laver en collage med små børn?

For at gøre en collage, vi kan bruge nogen materialer Vi har vi hjemme og vi kan skære Det, form og til tider selvfølgelig pasta.

Med henblik herpå materialer som pap, magasiner, farvet papir, knapper, spaghetti, linser, pinde og selvfølgelig, saks, lim og et kort vil være gyldig i enhver collage.

Til at begynde vi skal tænke hvilken slags collage, vi ønsker at gøre og elleve mere eller mindre vi ved, hvad vi er bekymrede vi lave en meget let tegning på pap til at udfylde de huller senere tegning (snarere end maling) til at danne vores dyrebare collage.

At det er fra de materialer, vi gør et billede dannet af de former og fantasi for børn. Det vil sige, fra et ark magasin gør formen på en båd og hjælpe til gul knap, der vil sol og pinde eller spaguettis Det vil gøre strålerne male havet på vores dyrebare lille båd at sejle til imaginære verden.

Vi kan også bruge crepepapir, arrugadito venstre og giver en meget speciel touch-collage. Vi kan forestille en blomst, sætte en knap i midten og derefter et dække det som vi ønsker med papirklip, som skal danne kronblade. Vi kan gøre skyer bomuld blomst til følelsen af ​​at være udendørs.

Kort sagt, lave en collage Det er meget nemt

Håndværk for Kids: collage af forskellige billeder

  • Børn Collage: Med crepe papir collage
  • Børn Collage: collage med bomuld
  • Børn Collage: collage med udklip
  • Børn Collage: collage tegneserie
  • Collage Børn: Flower collage med fotografier
  • Børn Collage: collage af blomster
  • Børn Collage: æble collage med fotografier
  • Collage Børn: sommerfugl collage billeder
  • Collage Børn: Familier collage


// jQuery ( '#_ 5495_anteprime') html. (JQuery ( '#_ 5495_anteprime_tomove') html ().);
// jQuery ( '#_ 5495_anteprime_tomove') fjerne (.);

, mens den oprindelige. Sikkert, hvis du vil foreslå din lille show en utrolig tilfredsstillelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 11


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة