Film for børn Hvad er den pædagogiske MEST?

Film for børn Hvad er den pædagogiske MEST? Filmindustrien ikke at forny og det samme gør børnefilm. Hvis én ting er klart, at Tv påvirkninger adfærd, holdninger og tanker om alle, også børn. Deres viden og følelser er meget vigtigt i deres vækst. Mange gange vi vender os til TV for sjov og underholdning for de små, men husk på, at ikke alt skal ses af børn. For at du 'vil have, hvad er De mest anbefalede film for lidt i den seneste tid.

Filmen er løbende fornyet, nu med 3D-film vi kan se en ny form for produktion og special effects. I film som i næsten alt, ikke alle er værd for alle aldre og alle mennesker, vi kan lide den samme slags biograf. For eksempel actionfilm, eventyr, intriger og horror film er imod romantisk Med at vi ser vores partnere i angivne tidspunkter.

Film er en meget bred genre Det ikke kun lovpriser og direktører og aktører i det, men tilbyder også mange muligheder for dem, der gerne musik. Ofte er opstået store sange fra store film. Og at bemærke, at en film kan tilbyde store værdier i børn og dem, der nyder en eftermiddag film.

uddannelsesmæssige børnefilm for værdierne vindstød observeret

  • Sammys Adventures. Det var en af ​​de film nomineret til European Film Awards 2010 for bedste animerede film. Det er en børnefilm fuld af værdier: såsom solidaritet, kærlighed, venskab og respekt for naturen Blandt andet. En skildpadde, mindre end resten, Del med dine børn dit liv, fuld af eventyr og sjove historier, der gør dit barn vurdere de Vanskeligheder ved ikke at være lig med andre, og lære at respektere dem.
  • The Lion King. Det er en af ​​de bedste Disney-film. Værdier venskab, af gode ting i livet og selvudvikling er nogle af dem. Simba, en Løve små Learns efter sin fars død med sine venner og alle de værdier og betydningen af ​​hver af dem i dit liv.
  • Finding Nemo. den styrke og overvinde De er de vigtigste værdier. Kærligheden til familien, respekt for forældre og hengivenhed mellem dem, og venskab og kærlighed dyr er nogle af de følelser, der fremmer Denne smukke film. En blowfish med en misdannelse i en af ​​sine mange pinefulde finner Situationer for deres liv fortræd mens Hans far desperat søger på tværs af hele ocean Ledsaget af en ubetinget ven.
  • Chicken Little. En chick ønsker at tjene RESPEKT Hans far og slutter sig til en baseball hold at hævde. Jeg har fører sit folk til en uventet sejr og bliver centrum for al den opmærksomhed. Efter esta forsøg på at redde verden.
  • Sådan træner du din drage. Fra skaberne af Shrek og Madagaskar. Det er en film med følelsesmæssige og indtagende figurer, som er den dominerende stemning.

Nyd dem!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 70


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi