Naturlige retsmidler til at stoppe med at ryge og ikke tager på i vægt

Rygestop og ikke tager på i vægt, er det muligt? Ja, fortælle og vi dig, hvad er den bedste Naturlige retsmidler til at få. spørgsmål Sundhed, Det er altid et godt tidspunkt at afslutte tobak. Hvis du har brug for lidt hjælp, er her nogle tips og løsninger, der vil vise sig praktisk og let at anvende. Du Dare?

Hvor mange gange har du tænkt over prep holde op? Forlader snus, Ifølge medicinske data, reducere op til 50% chancerne for at få en koronar hjertesygdom. Og det er bare en af ​​de mange fordele, det vil bringe os til at opgive en vane især skadeligt til sundhed. Men der er et argument på mere end én den lejlighed, fungerer som en undskyldning rygere ikke forlade snus, og er den frygt for at tage på i vægt. Det er heller ikke en undskyldning. I gennemsnit 2-3 kilo De tjener Om -consequence at erstatte snus til mad at formilde den angst, og der er de naturlige midler og løsninger for at forhindre det. Lad os se, hvad der er effektive.

Afslut rygning hjem retsmidler

Hvis du er på udkig efter effektive retsmidler og naturlig, at hjælpe give op med at ryge, Her er nogle, der vil hjælpe dig:

  • Havre ekstrakt angstdæmpende: Rygestop kan forårsage angst, irritabilitet Øget, moodiness, nervøsitet, og selv hjertebanken. Disse symptomer tage for at bekæmpe havre ekstrakt til drogetilberedningen Der opnås ved at blande 25 dråber af havre ekstrakt i et glas vand. Tag det tre gange om dagen.
  • Orange blomst: Infusioner af orangeblomst, kombineret med havre ekstrakt, er en god løsning også at anvende rastløshed Hvilket kan til overfald fra timer for at undgå at falde i hakke.
  • alge Fucus: Nikotin, blandt andre effekter, stimulerer afføring, til grund forlade episoder vises muligvis forstoppelse. Fucus, Takket være dens fiberindhold og iod, Forhindrer forstoppelse og kontrol appetit og også fremskynder metabolisme. Tag det før frokosten infunderes, tilberedt med lige dele birkeblade og ortosifón, afgiftende to planter. Hvis du har problemer med skjoldbruskkirtlen, er det tilrådeligt at erstatte algen Fucus for skumfidus rod og havtorn.
  • soldug hoste: Ved at holde op, du kan have hoste og selv slim i brystet vises. De er almindelige symptomer på regenerering processen af ​​lungerne. For at bekæmpe AIDS sirup soldug til infusioner og yoghurt. At fremstille sirup Drosera, ti gram Drosera blanding i 750 ml vand, sammen med timian, katost, fennikel og pulmonal. Efter ti minutters forberedelse, filter og genopvarmet ved tilsætning 300 g eukalyptus honning. Fjern Når erhverver en sirup konsistens.
  • Hibiscus og hyben: Tilbagetrækning af snus kan forringe vores evne til at koncentrere sig. For at undgå dette, så prøv en infusion af hyben og hibiscus blomst med rooibos. Denne forberedelse hjælper også blødgøre Throat.
  • tryptophan kapsler: Du kan finde dem i købmænd. De er effektive fordi de stimulerer produktionen serotonin, hormon væsen og forhold. Det hjælper også at undgå nervøsitet og fristelse for søde fødevarer.

Rygestop uden at få vægt: tips

For at stoppe med at ryge ikke resulterer i flere kilo Det er tilrådeligt at undgå sukker, sød og raffinerede fødevarer, De kan forårsage pigge Fordi glucose, Hvilket favoriserer fremkomsten af ​​flab. Hvis du har de opfordrer til at spise noget sødt, så prøv en yoghurt, frisk frugt.

også rygning Øger stofskiftet, så er det normalt at efterlade brænde færre kalorier. For at kompensere, stråle fem måltider om dagen Tre større og to tentempiés- og mere motion.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 57


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo