Par aldersforskel på 20 år: bedre ham eller hende mere?

Par, der har til alder af 20 år eller forskel mere De står over for mange vanskeligheder. Der er forskelle afhængigt af hvem der have ældre. Mænd og kvinder ofte udvikle sig forskelligt At over tid og kan påvirke forholdet. Men med dialog alle kan gøre underværker.

Er alder en faktor?

Ifølge eksperter forudsat at aldersforskellen er ikke end 10 år, Dette bør ikke være et problem. De hævder, at det "ideelle" for at undgå problemer er, at Omkring fem år mennesket er ældre kvinder. Men den BREDERE forskellen Større vanskeligheder Arise maj. Det er ikke, at en alder af to stande, er det skik, den Life Forms, den tid... Hvilket kan forringe kvaliteten af ​​forholdet.

I denne forstand par med næsten 20 år er dem, der forskel kan lide da vi taler mere af to personer forskellige generationer. Når manden er ældre end kvinden, er det muligt, at esta allerede har været igennem faser af dit liv Visse du ikke ønsker at leve igen.

børn Normalt en af ​​de tilbagevendende konflikter I disse er tilfælde. Allerede jeg har børn og ønsker ikke mere, nu hvor de er vokset op og ønsker at nyde deres fritid, men måske din partner, meget yngre længes efter at blive mor engang. En af de to skulle opgive Deres formål, hvis de ønsker at bo sammen.

Det samme kan ske, når barnet er yngre. måske Jeg er ikke klar endnu Da hun ønsker at få børn. Eller måske kan hun ikke allerede har dem, når jeg er villig til at tage dette skridt. nå til enighed I den forstand er det vigtigt og sundt er at gøre i begyndelsen af ​​forholdet, så der er ingen misforståelser.

Hvorfor ældre eller yngre par vælger?

Psykologer er klare i tilfælde af, at ældre mænd, der falder i kærlighed med yngre kvinder, fordi de ønsker nyde ungdom. En projektfase kan ikke være i stand til at leve på det tidspunkt, da åbningen kunne lide. Når de går ud med en ældre kvinde er Fordi De søger oplevelse.

den kvinder af en vis alder De ser ikke på hvor mange år har deres erobringer, for dem er det en irrelevante data. Yngre mænd til at se i ældre faderfigur eller bare nogen med sine samme niveau af modenhed.

Undgå konflikter

Alder bør ikke være Årsagen til ulighed i parret. Uanset de år og hver erfaring du har, Deres meninger tæller på samme måde. De skal dele de samme Visse værdier og visioner for parret. Sex bør også være tilfredsstillende for begge og ignorere den kritik af Skal andre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 41 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة