Nøgler at vide, hvis du har en stor medlem uden at se

Man kan sige, at du 'er nysgerrig af natur, så du altid dø for at vide ting før tid. I hendes dag ved vi, så vi troede, at der er et emne, du 'ville elske at efterlade tvivl: størrelsen af ​​din medlem. Ja, der er én, men flere måder at vide hvor høj foran ham, Vi har ikke fortælle os, hvad videnskaben siger. Så du apúntatelas Fordi nogle fyre kan overraske før slippe hans bukser.

Du kan også være interesseret i: Hvad er den gennemsnitlige penis størrelse i de enkelte lande? Omkring 10 falske myter og handelen.

Se på ham hænder!

Nogle siger, at et par hænder, fødder eller endda et stort donot indikerer, at penis vil være for. Andre vove at sige Denne foranstaltning svarer til Hvilke esta separering tommelfingeren pinkie med hånd fremstrakt, og andre, at længden passer afstanden mellem det nøjagtige punkt pegende pegefingeren at bøje at røre håndfladen og drikkepenge. Og der er endda spekulation det tre gange så tommelfinger. Men disse er intet andet end grundløse tricks kan opfyldes At der i nogle tilfælde og i andre har intet med virkeligheden at gøre.

Men baseret på en forudsætning Visse: hænder De er et spejl af den mandlige medlem. En gruppe af koreanske forskere Det har nået en interessant konklusion. Der er en direkte forhold mellem størrelsen af ​​indeks og ringfinger højre hånd og penis. Hvordan fandt de ud af det? Træffe foranstaltninger og sammenligne dem alle.

Det hele afhænger af forholdet

Jo kortere det pegefingeren forhold til den ringformede mere "materiale" vil være under undertøj. Konklusion Dette er baseret på et forhold, for at beregne nøjagtigt, skal du dividere længden af ​​indekset Mellem den ringformede. Jo lavere tallet er, jo bedre rustet vil du være den fyr pågældende. Hvorfor sker det? det kommer tilsyneladende fra Når mænd er stadig i livmoderen. Har forskerne opdaget, at der, påvirkning af testosteron er højere i højre end venstre.

Denne foranstaltning anvendes til at bestemme størrelsen af ​​penis erektion. Hvis du ønsker at vide, hvor højt resten af ​​tiden kan du kigge ud bare i fingrene, ser det ud til, der indekset vil give disse data selv. Det sjove er, at en lille slap penis Øger meget mere (260%) end et større (165%). Så du skal ikke være styret af optrædener Ofte Fordi bedrager.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 30 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo عيون منتفخة