Modne modebloggere du bør vide

Hvem sagde, at mode er gammel? Ofte, modne kvinder, de fleste Forstå stil, men se på dem og til dem, den modne modebloggere i EllaHoy vi præsenterer. De er elegante, moderne og meget de har lært. Er du klar til at finde ud af? Vi begyndte at være opmærksom.

modne modebloggere

Vi er mere end vant til at se unge modebloggere, der har deres Tusindvis af tilhængere på blogs og sociale netværk, ja, de er et eksempel til efterfølgelse. Men de også, Allerede som mode-bloggere tilbringer 30 og i nogle tilfælde du 40, Kvinder, der er en kilde til inspiration, hvad de ligner de, hvad der bedst passer dem, og hvad de MEST Identificerede; De er påvirket af skiftende mode lige nok, De er klart, eftersom intet som mantraer, der ejer stil at være i stand til at identificere, hvad der passer dig. af minimalisme til fed nuancer, af klassiske ser ud til prangende, vintage retro stil. Efter afsløre de modne modebloggere, du bør vide.

Kilde: Instagram @lvdserendipity

Vanessa Rodriguez Maza ESCODE bag mode blog Serendipity Life. uafhængig arbejdstager, hustru og mor kærlighed; din blog er Med stiplede tendenser, mode tips, interviews og meget tilpasning. "Jeg kan lide den tårnhøje, sexet og solide sko. Jeg går i supermarkedet i blok 12 ', Vanessa siger. Det bliver den mest læste mode blogger fra Peru og et godt eksempel på stil at tage hensyn til at se perfekt.

utilsigtet ikon

Kilde: Instagram @iconaccidental

Lavet af juraprofessor Lyn Slater, Utilsigtet Icon, One Touch kantet og oprørsk stil, Det tiltrækker international opmærksomhed. deres Monokromatiske og japanske design ser eksperimentel De er alle en uopsigelighed Det har tusindvis af siguidores, på sin blog og Instagram tilhængere WHO bifalde hans afvisning af at blive formet af stereotyper: såsom alder og køn.

Winkie skurken

Kilde: Instagram @baddiewinkle

Winkie baddie er formentlig en af ​​de Mest populære mode bloggere, Det har ikke mindre end 2.8mm tilhængere i dag, for at se, hvem kan sige det samme. dristige og smukke farver, bombefly jakke pink, lyse farver højtaljede kjoler, mini nederdele, halsudskæringer af svimmelhed og bedre de mere prangende tilbehør. Winkie baddie Flytter over begrebet traditionel bedstemor til Bliv mode offer helhed.

Colleen Heidemann

Kilde: Instagram @colleen_heidemann

&8220; Gamle er det nye sort&8221; En sætning, der giver mening i hende, Colleen Heidermann til fulde mode blogger glamour og sofistikeret. Kjoler, der udfolder sig på hans skuldre, læber lidenskab rød, hvid og skinnende hår, stramt tøj at øge hendes figur, levende farver, og hatte til lejligheden meget, meget stil. For os har det erobret os med dette look i sort maxi alt kombineret med sølv øreringe. Du kan læse mere om uopsigelighed XL afventende.

min Papelicos

Kilde: Instagram @mispapelicos

hagler, en kvinde af spansk oprindelse, er en elsker ekstravagante indtryk, ser fuld farve, Fly fuld nederdele, høje hæle, farverige jakker, blonder bluser og moderne tilbehør, er hans varemærke Prøv. Din Instagram-konto allerede har 21,6k tilhængere, Dette antal er at øge stigende, er, at ingen ønsker at gå glip af en moden kvinde med stil at vise.

Sophie Fontanel

Kilde: Instagram @sophiefontanel

Sophie Fontanal tager al vores beundring. En kvinde uden komplekser og med en smitsom positivitet stammer lykke. Deres udseende blandet de bedste tendenser, en excentrisk kombination af ligeligt; blødhed, mildhed, sans for humor er hans største allierede. Hvis vi slutte alle har vi et godt eksempel på, hvordan man klæder.

Lady of Style

Kilde: Instagram @theladyofstyle

Annette Höldrich, af tysk oprindelse, gemmer sig bag Lady of Style. Dens naturligt udgøre, Hans poise og hans evige smil, gør det til en ikon modeverdenen. Glitter denim nederdel med jakke, læderbukser, støvler forbi knæet, klædt i blonder detaljer og ruskind frakker. Fordi elleve igen, Mode kender ingen alder.

Crone stil

Kilde: Instagram @stylecrone

den Deres hatte er kendetegnende, Judith kærlig og trofast tilhænger af dem erklærer jeg siger, Bærer man selv at gå til hendes yoga klasse. Hans stil er defineret som eklektisk og excentrisk, Det er en afspejling af deres rige indre verden. er kreativ, eventyrlysten og det har en sans for humor; Deres udseende er fulde af blink til den magiske stil.

Ikke død endnu stil

Kilde: Instagram @notdeadyetstyle

Stilen dør ikke med alderen, og det gør Patti kender i din blog. Han siger, han elsker udtrykke din kærlighed til mode og stil. Deres udseende er uformelt erhvervede, De fleste af dem i genbrugsbutikker. Hun elsker at bære spaltning, stramt tøj og sæsonbetonede og se Levende farver. Tør du at kopiere nogle af deres udseende?

es KONKLUSION At vi vil sige Denne liste er kort, Som er mange flere kvinder, der elsker mode, i enhver alder, lad ikke overvinde Sig selv eller af fordomme eller stereotyper, De bærer og Deres stil Held High med hovederne. Vil vi se godt som vi alder Hvornår?

Du kan også være interesseret i: Latinamerika designere og trendsættere ser bedst Instagram 10 jan 2017


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 12


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة