La La Land, kostumer mode film [FOTOS]

La La Land er mode film af sæsonen. Damien Chazelle film fejede de Golden Globes og forventes at gøre det samme på Oscar-uddelingen. En film er ikke kun de aktører og instruktøren, Der er også en teknisk team og mange mennesker gør det muligt WHO. En sådan person er den designer / et kostume. Mary Zophres har klædt Emma Stone og Ryan Gosling I denne musikalske indtagende. I EllaHoy du tælle alle detaljerne i garderoben af ​​La La Land, gå ikke glip af det !.

De kostumer til La La Land

&8220; La La Land, byen stjerner&8221; Det er uden tvivl den fashionable film. Det var den første film til at få syv Golden Globes. Ryan Gosling og Emma Stone er hovedpersonerne i esta musikalsk hærgende i billetindtægter. De kostumer til en film er altid afgørende for alt arbejde. Designeren hedder delstaten Mary Zophres og det har-været arkitekten at skabe alle ser af filmen.

For din garderobe Ryan Gosling var inspireret af Marc Michel karakter i filmen &8220; Lola&8221; og jazzmusikere som Bill Evans og Hoagy Carmichael. Ryans karakter er formelt og er altid meget arrangeret. Designeren har brugt elegante hvide At skjorter og bukser. Var nødt til at skære bukser til dans numre. Også Ryan bærer tre-dragter skræddersyet retro og elegante snit.

La La Land, kostumer Emma Stone (MIA)

At klæde Emma Stone, blev designeren inspireret af Grace Kelly, Catherine Deneuve og Ingrid Bergman. Hans stil (i filmen) er klassisk, smuk, feminin, naturlig og romantisk. Mary Zophres At Emma Stone vil føle sig meget rene og enkle linjer, så de har været anvendt med halterneck halsudskæring kjoler og nederdele med en vis flyvning. Denne type af nederdele er perfekte til hovedpersonen kan danse til perfektion. Stofferne er meget vigtigt at give bevægelse til tøj, især i de dansescener. Emma Stone ser mere afslappet ser også, og tak til dem formår at formidle en følelse og en realitet, som du er audition og når alle kjole som hende. Besøg vores galleri for at se de bedste udseende af filmen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة