Vanesa Romero: brunt læder look [FOTOS]

Vanesa Romero: brunt læder look. Vi har nye styling af skuespiller Vanesa Romero i sin blog magasin Hello !, "Reflections of en blondine", Hvor jeg har besluttet at gå til brune og jordfarver i hans nye look, som altid, Består af billige tøj, denne gang vælger Forslag, Calzedonia, Stradivarius eller Zara. Desuden har vi ved alle, at den blonde skuespillerinde elsker læderjakker og denne gang forlod modellerne i sort Hvem har båret denne vinter af Brown, ligesom bukser, der har samme finish.

I går var en trist dag for skuespillerinden Vanesa Romero, Marivi Bilbao siden døde, som har været hans partner i begge "Der er ingen, der bor her" så langt i serien "Den truende". Før denne nyhed, har jeg delt i sin blog magasin Hello !, "Reflections of en blondine" Hans tanker om, hvad vi håber at være glad, hvis det er gratis.

Denne farverige spil gjorde, og også bloggeren Eva González par dage siden, og er brun med beige er et perfekt match og en garanteret succes. men Vanesa Romero, som altid, jeg ønskede at sætte Deres særlige præg, og det kommer altid gennem læder, en af ​​hans foretrukne stoffer.

Har vi set alle denne vinter læderjakker, Studded altid i sort, ligesom hendes udseende med britisk rock touch, men denne gang har jeg besluttet at skifte farve, og valgte at brune model Stradivarius.

Men det er ikke den eneste note læder, der har sat esta tøj, da esta jakke kombineret med en Calzedonia bukser, Det burde være i alle farver, da den anden dag var iført sort, og ikke underligt, fordi leggings er bekymrede den bedste værdi.

For at fjerne nogle hårdhed til denne mørke udseende, jeg ønskede at sætte en klar tone sweater Hvilket Det synes at pege på Zara beige, samme firma støvlerne Førende This Time, en smuk, foråret kamel farve, De synes at fjerne Har hæl, men fotografierne ikke sætter pris på det heller.

Selvfølgelig kan du ikke glemme at få en hat, I dette tilfælde og efter farve palet af dette look, Du har en beige prik mønster Valgt Pinko, Hvor de fleste af dit tilbehør.

På denne måde Vanesa Romero præsenterer en enkel og nem at kombinere udseende, men har et perfekt resultat, synes du ikke?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer