Marypaz kollektion efterår / vinter 2015-2016 [FOTOS]

Marypaz kollektion efterår / vinter 2015-2016. Et af de mest ventede samlinger af fodtøj er at MaryPaz. Firmaet er kendt for STI trend sko til overkommelige priser. For den nye sæson efterår / vinter 2015-2016 har vi en samling af tendenser, materialer og stilarter avantgarde, der kombinerer med sine mere etablerede og klassiske linjer. Læs videre for at se den nye kollektion af MaryPaz.

Materialerne i den nye kollektion af MaryPaz er FLORENTIC, som allerede sidste sæson var. Vi har også laklæder, krybdyr finish, etniske stil materialer, kokos, glitter&# 8230; en række forskellige materialer til at klæde de bedste fodtøj designs. Farverne i den nye kollektion De er taupe, bordeaux og rød. De metalliske toner er mange modeller også ses, er guld toner, kobber og bly. Andre farver er kamel, cognac, brun, jordfarver&# 8230; farver perfekt til vinter. Blå bruges primært til mere elegante og fest sko.

Botinese4∞ støvler og sko er stjernen af ​​sæsonen. Har støvler i kombineret flad MaryPaz hud og væv i meget cool eller Spoils Motor reneste stil kæder. For at gå til kontoret vælger Chelsea stil støvler eller glat hud. Med hensyn til de støvler der er flade modeller til hverdagsbrug afslappet stil og til aften ruskindsstøvler XXL, meget moderne denne sæson. Mænds sko stil, som vi nævnte før, har en stor hovedperson. Vi elsker Blucher model bordeaux frynsede og dø design. Til tøj eller sko, hvis du ønsker at feste du kan vælge en peep tå eller lounger. Denne type fodtøj bæres på glimmer, læder eller laklæder. Metalliske stiletter er altid en klassisk og elegant valg for enhver part udseende og underskrift tilbyder flere modeller. Ligesom den nye kollektion af Marypaz?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 47