Hoss Intropia Fall-Winter 2015/2016 Collection [FOTOS]

Hoss Intropia Collection Fall-Winter 2015/2016. Den spanske modebrand Hoss Intropia præsenterer ny kollektion ITS efterår-vinter 2015 og et gennembrud sæson for alle moderne tøj, ungdom og aktuelle dag. Intropia Hoz ITS er også kendt for storslåede kjoler til næste sæson og overraske os med en masse fantastiske designs. Mødes med os de nye Hoss Intropia forslag!

I lookbook Hoss Intropia til efterår / vinter 2015-2016 Have oversize frakker i grå perfekt til hver dag. For din mere afslappet væddemål på en poncho-lag strikket grå outfits. Ser bukser er hovedpersonerne: ingen stil i khaki cargo bukser er kombineret med en trøje i hvid eller sort læder bukser baggy stil, der tager en afgrøde top med asymmetrisk hem trøje i mørkegrå. Vi elsker en poset grå prik bukser båret med en trøje strik i samme tone, Dette er perfekt for september De leder efter en sporty præg. At gå på arbejde Du har lige og brede grå bukser, ideel til at bære med en hvid skjorte. For mere klæde dig en lige og stramme sorte bukser kombineret med en blazer i samme farve. Også du har en dragt med en moderne snit består af slacks i hvidt, en oversize blazer og en hvid top, en samlet kig hvid.

Som for nederdele, har du et bredt læder midi nederdel model, en grundlæggende Det kan ikke gå glip af i din garderobe denne sæson. Hvis du ønsker at se flere indsatser dame på en midi nederdel plisseret marsala farve, kan du kombinere med mange toppe som en trøje i neutrale toner eller offwhite bluse. For din aften ser du har en sort nederdel med hæklede transparenter. Indsamlingen af ​​kjoler er meget varieret. Du har klædt mere som en sport trøje stil oversize strik mønster i grå og hvid eller grå kjole og lange ærmer læg plys. En anden model er en meget spektakulær kjole med seler og uld Med gradient virkning i forskellige nuancer. Hvis du vil udskrive kjole Intropia Hoss tilbyder et bredt og romantisk stil kjole i blå himmel med blomster print i farver. Party kjoler ny sæson er lyse accenter og fyldt med metalliske stoffer. Til at starte med har vi en kort hals smuk kjole på en blå himmel med glitter flyer væv eller en kort kjole i koral farvet med snøring på bagsiden af ​​halsen. Du har en maxi kjole Også i nude farve med paillet broderi i lilla. Besøg vores galleri for at se alle modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 56 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة